Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 30. august 2017

Så banker et nyt semester for alvor på døren, og du kan nu nyde den sidste Onsdagspost, inden Søndre Campus igen bliver det sted, du spenderer de fleste af dine vågne timer.
For nogen er dette dog allerede blevet en realitet, eftersom Amager i mandags blev invaderet af cirka 800 nye og håbefulde jurastuderende. Til jer: Velkommen til jurastudiet og de næste 5 år, der højst sandsynligt kommer til at byde på både grin, gråd, vrede, afmagt og lykke – I kan godt glæde jer.

Den seneste uge har selvfølgelig igen stået i ubådens tegn, og Raket-Madsen er nu yderligere sigtet for usømmelig omgang med lig, hvilket han nægter sig skyldig i – en udmelding, der nok undrer de fleste efter fundet af Kim Walls torso i sidste uge – men det kan jo være, at hans forsvarsadvokat, Betina Hald Engmark, har bedt ham om at følge Casper Christensens gode, gamle råd: Benægt, benægt, benægt.
Rent politisk har den forgange uges aktiviteter for alvor slået fast, at Danmark har en blå regering siddende gennem det nye skatteudspil, der lyder på at sænke skatterne med 23 mia., herunder bl.a. en markant sænkelse af registreringsafgifterne på personbiler.

Nok om snarlig studiestart og skatteudspil – nyd sommerferiens sidste dage med lange, lyse nætter og alkohol i blodet, inden du om lidt bliver en asocial jurastuderende igen – nu til ugens juridiske nyheder!


Benægt, benægt, benægt

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.48.38


Man kan forestille sig den ydre venstrefløj krumme tæer

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.49.31

 


Overskriften taler vist for sig selv

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.50.25


Spørgsmålet, de fleste vil have svar på: Hvordan kan man forsvare en person som Peter Madsen??

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.51.04


Til de strafferetsinteresserede

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.51.34


Er æblerov lovligt?

Skærmbillede 2017-08-30 kl. 08.47.18

 


Udgangsforbud i Houston

Skærmbillede 2017-08-30 kl. 08.48.32


(Visited 274 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Folkeretten udfordres af politikerne

Aktuelt - 19, oktober 2015

Skrevet af Niels Frederik Balling Larsen Folkerettens konventioner har traditionelt set været fredede i dansk politik. Nye udfordringer, herunder især det massive flygtningepres fra Middelhavet, har dog bevirket, at folkeretten i disse år er mere udfordret end nogensinde før. Spørgsmålet er, hvad det betyder for vores samfund. Skal vi mon være bange, eller kan vi være trygge ved udviklingen?   I foråret strejkede en gruppe lufthavnsarbejdere, fordi det Irske flyselskab RyanAir nægtede at indgå en dansk overenskomst med sine ansatte […]

Læs mere

Onsdagsposten 160915

Aktuelt - 16, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere