Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 30. august 2017

Så banker et nyt semester for alvor på døren, og du kan nu nyde den sidste Onsdagspost, inden Søndre Campus igen bliver det sted, du spenderer de fleste af dine vågne timer.
For nogen er dette dog allerede blevet en realitet, eftersom Amager i mandags blev invaderet af cirka 800 nye og håbefulde jurastuderende. Til jer: Velkommen til jurastudiet og de næste 5 år, der højst sandsynligt kommer til at byde på både grin, gråd, vrede, afmagt og lykke – I kan godt glæde jer.

Den seneste uge har selvfølgelig igen stået i ubådens tegn, og Raket-Madsen er nu yderligere sigtet for usømmelig omgang med lig, hvilket han nægter sig skyldig i – en udmelding, der nok undrer de fleste efter fundet af Kim Walls torso i sidste uge – men det kan jo være, at hans forsvarsadvokat, Betina Hald Engmark, har bedt ham om at følge Casper Christensens gode, gamle råd: Benægt, benægt, benægt.
Rent politisk har den forgange uges aktiviteter for alvor slået fast, at Danmark har en blå regering siddende gennem det nye skatteudspil, der lyder på at sænke skatterne med 23 mia., herunder bl.a. en markant sænkelse af registreringsafgifterne på personbiler.

Nok om snarlig studiestart og skatteudspil – nyd sommerferiens sidste dage med lange, lyse nætter og alkohol i blodet, inden du om lidt bliver en asocial jurastuderende igen – nu til ugens juridiske nyheder!


Benægt, benægt, benægt

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.48.38


Man kan forestille sig den ydre venstrefløj krumme tæer

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.49.31

 


Overskriften taler vist for sig selv

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.50.25


Spørgsmålet, de fleste vil have svar på: Hvordan kan man forsvare en person som Peter Madsen??

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.51.04


Til de strafferetsinteresserede

Skærmbillede 2017-08-29 kl. 20.51.34


Er æblerov lovligt?

Skærmbillede 2017-08-30 kl. 08.47.18

 


Udgangsforbud i Houston

Skærmbillede 2017-08-30 kl. 08.48.32


(Visited 150 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Humans of Søndre Campus, Udvekslingsstuderende, part 2

Aktuelt - 17, januar 2018

Min forrige artikel omhandlede mine tanker omkring tilværelsen som jurastuderende og hvilke overvejelser, jeg gjorde mig, inden jeg tog på udveksling. Denne artikel vil handle om mine oplevelser og tanker om det at være på udveksling.   Vi var fem danskere fra KU, der studerede på ESADE Law School i Barcelona. Jeg boede sammen med Christopher, som jeg faktisk kendte. før vi tog afsted. Før jeg tog afsted, havde jeg en følelse af, at det var en smule åndssvagt, at […]

Læs mere

Onsdagsposten 041115

Aktuelt - 04, november 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere