Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 6. september 2017

Det kan næppe være til diskussion, at den forgangne uge på alle måder har stået i overlevelsens tegn. Vi har overlevet studiestart, starten på efteråret og starten på de næste to år af vores liv, som vi ikke kommer til at bruge i selskab med Jon Snow. Og nå ja, så har Danmark overlevet at møde Polen i Parken. Miraklernes tid er tilsyneladende ikke forbi.

Om end vi har kæmpet hårdt for vores overlevelse, kæmper ingen for tiden hårdere for selvsamme end den ikke så kære Raket-Madsen. Efter gårsdagens åbne retsmøde står det for alvor klart, at det måske er lidt for muntert at kalde den spøjse ubådsejer for Raket-Madsen, og medierne er efterhånden gået over til udelukkende at omtale ham som Peter Madsen – hvilket jo også er mandens navn, og af denne årsag giver ganske god mening. Det må dog siges at være ganske uheldigt for det formentlig rimelig store antal mænd i Danmark, der deler navn med ubådsejeren, som nu er blevet fængslet for manddrab og i samme forbindelse skal mentalundersøges. Og så alligevel. For det er garanteret en udmærket icebreaker, der kan få selv den tørreste jurastuderende op af stolen til en fredagsbar.

Apropos fredagsbar, kan du nu – inden du for alvor giver dig i kast med ugens juridiske nyheder – glæde dig over, at den kommende fredag på ingen måde kommer til at stå i overlevelsens tegn. På fredag handler det nemlig om at leve, når JD afholder semestrets første Jurabar. Og når Juridisk Vinklub serverer iskold frosé, glemmer du også, at det ikke længere er sommer. Så har du overlevet helt til i dag, lover jeg, at du også overlever indtil på fredag. Vi ses!


Et overblik, du er nødt til at have, hvis du vil deltage i frokostsamtalen i dag.

peter madsen


Og her: hvis du alligevel har været lidt for optaget af ubådssagen til at blive opdateret på, hvad der ellers sker i Danmark og omegn.

hvidvask 


Så er det bare om at få tegnet den ulykkesforsikring og komme ud og løbe marathon uden at træne op!

knæskade


Interessant sag mellem auktionsfirma og en arving.

salto


Til dig, der endnu ikke er begyndt at stresse over semesterstart og jurastudiets karakterræs. Du kan godt se at komme i gang.

7 i snit


Findes der en begivenhed, det ikke er farligt at tage til?

bryllupsgæst


I Pakistan opererer de åbenbart også med begrebet “stuearrest”.

friehdsberøvelse


Fordi jura også handler om at finde et studiejob med en god kantine.

hindbærsnitte

(Visited 651 times, 3 visits today)

Del denne artikel

En tur i kunstreservatet

Aktuelt - 31, august 2014

Den lange og varme sommerferie er nu afløst af kølig septemberregn, tunge skyer, duften af stærk kaffe og nytrykte bøger. For den, der er i fuld gang med at tygge sig igennem de snørklede paragraffer, er der imidlertid overvældede mange muligheder, hvis man ønsker at forsøde tilværelsen med kulturoplevelser. København er nemlig igen i fuldt flor efter en lang solskinsferie og byder på et væld af tilbud for netop den studerende.

Læs mere

250320

Aktuelt - 25, marts 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! På pressemødet i mandags blev det annonceret, at de danske restriktioner i kampen mod corona, er forlænget til og med den 14. april. Dette betyder fortsat, at der ingen undskyldninger er for ikke at være produktiv og få indhentet en masse læsning – og ikke mindst, at være opdateret på de seneste nyheder. Vi starter i det tekniske hjørne. Rengøringsgiganten ISS har været udsat for et hackerangreb. Til de nørdede it-eksperter, så har der været […]

Læs mere