Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Det er ikke bare i den store verden, at en orkan stormer afsted – i vores verdener som jurastuderende må man også sige, at semesterstarten har taget de fleste med storm. For pludselig er torsdagsbyture til den lyse morgen, aperol i culpøse mængder og udenlandske strande ikke længere en realitet. Hvad der til gengæld er blevet en realitet er KUA’s læsesale indtil de dunkle nattetimer, kaffe i culpøse mængder og et efterårsvejr, der mest af alt kalder på varm kakao og netflix-marathon. Men det har selvfølgelig også sin charme. Og hvis du nu har brug for en pause fra hverdagens rutiner, skal du huske at købe billet til semesterstarsfesten den 22. september!

Det er selvfølgelig orkanen med samme navn som butikken, de fleste speltmødre og beboere på Østerbro elsker; Irma, der har præget nyhederne den seneste uges tid. Det kunne man sagtens fristes til at tro, ikke omhandlede noget juridisk – men tro om igen og læs artiklen omkring anholdelser i forbindelse med plyndringer i kølvandet på orkanen. Du kan også læse om Google, der anker en millardbøde, Milena Penkowa, der vil hive Københavns Universitet i retten, valg i Norge og meget andet.

Nok om speltmødre, semesterstartsfesten osv. – Nu til ugens juridiske nyheder!


Og der bliver hun nok i lidt tid

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.49.50


Kvindelandsholdet strejker

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.51.22


Selv under en orkan gemmer der sig et juridisk aspekt

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.52.56


I forlængelse af Margrethe Vestager i tænkeboks

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.53.27


Kvotekonger, kvotehandler osv osv… Hvis du også synes, hele historien om kvotekongerne er lidt mystisk, så læs med her

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.33.53


Også surt at få taget sin doktorgrad fra sig

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.35.53


Ovenpå hele SKAM-bølgen kan vi godt interessere os lidt for det norske valg

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.37.06

(Visited 180 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kend din medstuderende

Aktuelt - 23, maj 2016

Interview med Alexander Bind – medejer og stifter af Et Al Design Af Michala Stampe   Alexander Bind. Navnet lyder måske bekendt – og det er der en god grund til. Ikke nok med at Alexander er et kendt ansigt i studiemiljøet på jura, så er Alexander også stifter og medejer af designvirksomheden Et Al Design, som producerer sko og tøj. Alexander startede Et Al Design sammen med makkeren Jannek tilbage i 2012, hvor han også startede med at læse […]

Læs mere

Onsdagsposten 311214

Aktuelt - 31, december 2014

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere