Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Det er ikke bare i den store verden, at en orkan stormer afsted – i vores verdener som jurastuderende må man også sige, at semesterstarten har taget de fleste med storm. For pludselig er torsdagsbyture til den lyse morgen, aperol i culpøse mængder og udenlandske strande ikke længere en realitet. Hvad der til gengæld er blevet en realitet er KUA’s læsesale indtil de dunkle nattetimer, kaffe i culpøse mængder og et efterårsvejr, der mest af alt kalder på varm kakao og netflix-marathon. Men det har selvfølgelig også sin charme. Og hvis du nu har brug for en pause fra hverdagens rutiner, skal du huske at købe billet til semesterstarsfesten den 22. september!

Det er selvfølgelig orkanen med samme navn som butikken, de fleste speltmødre og beboere på Østerbro elsker; Irma, der har præget nyhederne den seneste uges tid. Det kunne man sagtens fristes til at tro, ikke omhandlede noget juridisk – men tro om igen og læs artiklen omkring anholdelser i forbindelse med plyndringer i kølvandet på orkanen. Du kan også læse om Google, der anker en millardbøde, Milena Penkowa, der vil hive Københavns Universitet i retten, valg i Norge og meget andet.

Nok om speltmødre, semesterstartsfesten osv. – Nu til ugens juridiske nyheder!


Og der bliver hun nok i lidt tid

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.49.50


Kvindelandsholdet strejker

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.51.22


Selv under en orkan gemmer der sig et juridisk aspekt

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.52.56


I forlængelse af Margrethe Vestager i tænkeboks

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.53.27


Kvotekonger, kvotehandler osv osv… Hvis du også synes, hele historien om kvotekongerne er lidt mystisk, så læs med her

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.33.53


Også surt at få taget sin doktorgrad fra sig

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.35.53


Ovenpå hele SKAM-bølgen kan vi godt interessere os lidt for det norske valg

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.37.06

(Visited 192 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Hvad er op og ned på EU-afstemningen

Aktuelt - 01, december 2015

Skrevet af Niels Frederik Balling Larsen    Den 3. december skal vi endnu en gang til stemmeurnerne. Vi skal enten stemme ja eller nej til at afskaffe det danske retsforbehold og udskifte det med en såkaldt tilvalgsordning. Nogle er politisk set for, mens andre er imod. På Stud.Jur. har vi besluttet os for at lægge det partipolitiske til side, og i stedet kigge på, hvad det hele handler om. For hvad er egentlig op og ned på afstemningen den 3. […]

Læs mere

Onsdagsposten 030615

Aktuelt - 03, juni 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere