Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Det er ikke bare i den store verden, at en orkan stormer afsted – i vores verdener som jurastuderende må man også sige, at semesterstarten har taget de fleste med storm. For pludselig er torsdagsbyture til den lyse morgen, aperol i culpøse mængder og udenlandske strande ikke længere en realitet. Hvad der til gengæld er blevet en realitet er KUA’s læsesale indtil de dunkle nattetimer, kaffe i culpøse mængder og et efterårsvejr, der mest af alt kalder på varm kakao og netflix-marathon. Men det har selvfølgelig også sin charme. Og hvis du nu har brug for en pause fra hverdagens rutiner, skal du huske at købe billet til semesterstarsfesten den 22. september!

Det er selvfølgelig orkanen med samme navn som butikken, de fleste speltmødre og beboere på Østerbro elsker; Irma, der har præget nyhederne den seneste uges tid. Det kunne man sagtens fristes til at tro, ikke omhandlede noget juridisk – men tro om igen og læs artiklen omkring anholdelser i forbindelse med plyndringer i kølvandet på orkanen. Du kan også læse om Google, der anker en millardbøde, Milena Penkowa, der vil hive Københavns Universitet i retten, valg i Norge og meget andet.

Nok om speltmødre, semesterstartsfesten osv. – Nu til ugens juridiske nyheder!


Og der bliver hun nok i lidt tid

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.49.50


Kvindelandsholdet strejker

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.51.22


Selv under en orkan gemmer der sig et juridisk aspekt

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.52.56


I forlængelse af Margrethe Vestager i tænkeboks

Skærmbillede 2017-09-11 kl. 17.53.27


Kvotekonger, kvotehandler osv osv… Hvis du også synes, hele historien om kvotekongerne er lidt mystisk, så læs med her

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.33.53


Også surt at få taget sin doktorgrad fra sig

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.35.53


Ovenpå hele SKAM-bølgen kan vi godt interessere os lidt for det norske valg

Skærmbillede 2017-09-12 kl. 14.37.06

(Visited 176 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Portræt af Beskæftigelsesministeriet – I demokratiets tjeneste

Aktuelt - 13, november 2016

Af Sara Petrovic   Med et ressortområde, der rækker ind i alle og enhvers liv, har Beskæftigelsesministeriet en evig central rolle i vores samfund. Stud.Jur. Online har besøgt Beskæftigelsesministeriet og fået et indblik i embedsmændenes verden. En verden, hvor ordentlighed, faglighed, samarbejde, jura og politik udgør grundingredienserne i embedsmændenes hverdag i ministeriet.   I byrummet ligger Beskæftigelsesministeriets departement, kun et stenkast fra Christiansborg, Finansministeriet og Nationalbanken. Dette er næppe en tilfældighed. Ministeriet har et omfattende ressortområde, der er i konstant […]

Læs mere

NU MED ØL OG KRAUTROCK

Aktuelt - 23, september 2014

Efter et mindre intermezzo, som følge af lige dele dovenskab og dårlig koordinering, er kulturbloggen nu tilbage. Golden Days Festivalen er ovre. Forhåbentlig nåede du at kaste dig over en masse foredrag og koncerter. Hvis ikke, præsenteres imidlertid her straks fem nye prisvenlige kulturtilbud som du kan forlyste dig med. Det gælder uanset om du er til 50’er-film, Cykelmyggen eller seismografiske blyantsstreger.

Læs mere