Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

 Hvor der er vilje, er der vej! Dette ordsprog er der formentlig en del, der har benyttet sig af i denne uge, hvor den største bekymring har været, om man kunne gennemføre Københavns halvmaraton på under 2 timer. Udover, at der var mere ned 22.000 løbere, der i regn og torden skulle kæmpe sig igennem de 21,0975 km, var der også de kære familier og venner, der fik sig en våd fornøjelse, da de mødte op som supportere. Ja, hvad kan man så lære af det? Mit bedste bud er, at man formentlig er nødt til at se i øjnene, at ideen om at løbe et halvmaraton er direkte overvurderet. Den eneste fornøjelse, du får ud af det, er, at du frem mod løbet og efter løbet kan sige “jeg skal løbe et halvmaraton”, eller “jeg har løbet et halvmaraton”, for både op til løbet, under løbet og flere dage efter løbet, er du stadig i vildrede over, hvorfor du egentlig havde brug for at lave statementet: “Jeg har løbet et halvmaraton :)”. I kan nok godt høre på undertegnede, at hun er en smule bitter over at erkende, at tanken om at løbe et halvmaraton aldrig bliver en realitet, og at hun kan skyde en hvid pil efter sit perfekte instagrambillede med en medalje hængende om halsen. SUK.

Men jalousi er en grim ting, så stort tillykke til jer, der gennemførte. Trænger jeres benmuskler til en hvilepause, men jeres hjerne til lidt ekstra gymnastik, er der meget at hente i denne uges nyheder. Her kan du bl.a. læse om, hvordan fodboldsspilleren Rooney efterligner Bendtners dumme vaner og får tilkendt to år for spirituskørsel.
Jeg håber, vi ses på fredag til et brag af en aften til Semesterstartsfesten. For os, der ikke lige har løbet 21 km denne uge, er der i hvert fald ingen undskyldning for ikke at pudse danseskoene.
Nu til ugens juridiske nyheder!


Mon Caroline Flemming eller Julie Zangenberg bliver tiltrukket?

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.18.51


Så er gruppefremlæggelsen serveret til næste familie- og arverets time!

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.06


Det kan være svært at være forældre i dagens Danmark.

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.18


“I’m not perfect and have never claimed to be …I love you all”. Ægte Hollywood-undskyldning. 

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.28


Noma forstår altid at iscenesætte sig selv: “Usædvanligt fund”. Slap af, så sjældent er nordisk mad ikke. 

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.45


10-timers menneskejagt. Husk på dette næste gang du ikke kan finde dine venner i byen.

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.53


Også politibetjente tjener flere penge i Oslo.

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.17.12


Så har politiet været på skattejagt. Mon de fik en slikpose til sidst?

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.18.43


 

(Visited 43 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kan vi ikke bare hjælpe?

Aktuelt - 19, oktober 2015

  Skrevet af Zacharias Grassmé Taj   Europa oplever i denne tid et voldsomt pres fra enorme mængder af flygtninge, der alle drømmer om asyl og sikkerhed bag EU’s grænser. Internt strides EU’s medlemslande i en sådan grad, at der tales om, at selve den europæiske ånd er truet. Men hvad er det for nogle dilemmaer og problemstillinger, der gør, at energien bruges på at diskutere frem for at rette den mod at hjælpe de millioner af mennesker der i […]

Læs mere

Onsdagsposten 231116

Aktuelt - 23, november 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 23. november 2016 Man har et standpunkt, til man tager et nyt. I hvert fald hvis man gerne vil med i regeringen. Og i hvert fald hvis man hedder Anders Samuelsen. For hvem behøver egentlig topskattelettelser, når det kommer til stykket? Og hvorfor skulle man ikke også blive blød i knæene ved udsigten til en ministerbil? Det kan Søren Pape Poulsen svare på: Fordi hvis man har en gammel […]

Læs mere