Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

 Hvor der er vilje, er der vej! Dette ordsprog er der formentlig en del, der har benyttet sig af i denne uge, hvor den største bekymring har været, om man kunne gennemføre Københavns halvmaraton på under 2 timer. Udover, at der var mere ned 22.000 løbere, der i regn og torden skulle kæmpe sig igennem de 21,0975 km, var der også de kære familier og venner, der fik sig en våd fornøjelse, da de mødte op som supportere. Ja, hvad kan man så lære af det? Mit bedste bud er, at man formentlig er nødt til at se i øjnene, at ideen om at løbe et halvmaraton er direkte overvurderet. Den eneste fornøjelse, du får ud af det, er, at du frem mod løbet og efter løbet kan sige “jeg skal løbe et halvmaraton”, eller “jeg har løbet et halvmaraton”, for både op til løbet, under løbet og flere dage efter løbet, er du stadig i vildrede over, hvorfor du egentlig havde brug for at lave statementet: “Jeg har løbet et halvmaraton :)”. I kan nok godt høre på undertegnede, at hun er en smule bitter over at erkende, at tanken om at løbe et halvmaraton aldrig bliver en realitet, og at hun kan skyde en hvid pil efter sit perfekte instagrambillede med en medalje hængende om halsen. SUK.

Men jalousi er en grim ting, så stort tillykke til jer, der gennemførte. Trænger jeres benmuskler til en hvilepause, men jeres hjerne til lidt ekstra gymnastik, er der meget at hente i denne uges nyheder. Her kan du bl.a. læse om, hvordan fodboldsspilleren Rooney efterligner Bendtners dumme vaner og får tilkendt to år for spirituskørsel.
Jeg håber, vi ses på fredag til et brag af en aften til Semesterstartsfesten. For os, der ikke lige har løbet 21 km denne uge, er der i hvert fald ingen undskyldning for ikke at pudse danseskoene.
Nu til ugens juridiske nyheder!


Mon Caroline Flemming eller Julie Zangenberg bliver tiltrukket?

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.18.51


Så er gruppefremlæggelsen serveret til næste familie- og arverets time!

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.06


Det kan være svært at være forældre i dagens Danmark.

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.18


“I’m not perfect and have never claimed to be …I love you all”. Ægte Hollywood-undskyldning. 

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.28


Noma forstår altid at iscenesætte sig selv: “Usædvanligt fund”. Slap af, så sjældent er nordisk mad ikke. 

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.45


10-timers menneskejagt. Husk på dette næste gang du ikke kan finde dine venner i byen.

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.19.53


Også politibetjente tjener flere penge i Oslo.

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.17.12


Så har politiet været på skattejagt. Mon de fik en slikpose til sidst?

Skærmbillede 2017-09-18 kl. 17.18.43


 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 100615

Aktuelt - 09, juni 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 040117

Aktuelt - 04, januar 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 28. december 2016 Godt nytår! Ja jeg ved godt, at nytår synes som en menneskealder siden oven i eksamen, og jeg skal komme efter dig. Men det er den første Onsdagspost i år – den første Onsdagsposten i 2017. Og det fortjener da et ”godt nytår”! Året er blev skudt behørigt ind. Om du var ude og slå på tromme til den lyse morgen, eller om du sørgmodigt måtte […]

Læs mere