Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

 Dette har været en uge, hvor man står tilbage med mange ubesvarede spørgsmål. Hvorfor er endnu et højrenationalistisk parti stormet frem (jf. det tyske valg)? Er den nye DR-serie værd at se? ER Kylie Jenner gravid? Og hvad skete der egentlig til semesterstartsfesten i fredags? Nogle af svarene på de spørgsmål kan du måske finde, hvis du læser videre i Onsdagsposten, mens der er andre, jeg vil lade blive stående uafklaret.
Ugen har også været kendetegnet ved, at efteråret for alvor har indtaget sin plads i DK igen. Men faktisk på den ret rare måde – ikke på måden, hvor man ligner en, der er hoppet i havnen, hver gang, man tager cyklen til KUA, som det ellers har været tilfældet de seneste uger. Men selvom årstiden pt hedder efterår, skal det da ikke forhindre dig i at drømme dig frem til vinter, sne, ski og jägerbombs til jurabar på fredag, hvor temaet er afterski!

På nyhedsfronten må det siges at have været en god uge for nationalismen generelt – det højrenationalistiske parti, AfD, har indtaget Forbundsdagen med 13 % af de tyske stemmer (dermed er Tyskland nu endnu et eksempel på en ret sørgerlig tendens i Europa…), og Inger Støjberg har udsigter til at kunne forlænge grænsekontrollen.

Men nok om efterår, Støjberg og flügel! (Og sorry, heller ikke i dagens Onsdagspost kan vi 100% bekræfte hele “Kylie Jenner er gravid”-gate) –
Nu til ugens juridiske nyheder!


Man synes, man har hørt historien før, om et højrenationalistisk parti, der stormer ind

Skærmbillede 2017-09-26 kl. 10.23.02


Overskriften siger vist det hele

Skærmbillede 2017-09-26 kl. 10.24.19


Og husk nu studiebesøget hos Bird & Bird, hvis du interesserer dig for iværksætteri!

Skærmbillede 2017-09-26 kl. 10.25.23


Man kan næsten forestille sig Inger Støjberg klappe i sine hænder

Skærmbillede 2017-09-26 kl. 10.26.15


Måske meget passende med et undskyld i den her situation

Skærmbillede 2017-09-26 kl. 10.26.58


Muhammed-tegningerne har pludselig fået opmærksomhed igen

Skærmbillede 2017-09-27 kl. 08.21.48


I så fald vil jeg gerne svare “et svagt nej” til, om det er hårdt at være i gang med semesteret igen

Skærmbillede 2017-09-27 kl. 08.22.53

 _____________________________________________________________________________________________________________

(Visited 139 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 210617

Aktuelt - 21, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 21. juni 2017 Godmorgen og velkommen til endnu en omgang Onsdagspost. Denne uge er ugen, hvor de sidste eksaminer afsluttes, og det betyder, at alle jurastuderende meget snart har sommerferie. Til dem, der ikke har fået det endnu: Hold ud! Denne uge er også ugen, hvor Søren Pind har udtalt, at han mener, det er et stort problem, at 2/3 studerende ikke mener, det er hårdt at studere. En udtalelse, man […]

Læs mere

Onsdagsposten 030615

Aktuelt - 03, juni 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere