Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 11. oktober 2017

Mens Catalonien koger, Peter Madsen steger, og LTF-leder Shuaib Khan jubler, sidder du formentlig og tænker over, at det i dag er netop 20 år siden, at det danske fodboldlandshold ved at spille 0-0 mod Grækenland i Athen, kvalificerede sig til VM i 1998. I den forbindelse undrer du dig givetvis også over, hvordan Danmark med 1-1 kampen mod Rumænien i søndags ikke formåede at booke den direkte billet til Rusland i 2018. Der er dog ingen grund til at fortvivle helt endnu – håbet om en dansk VM-kvalifikation lever stadig i bedste velgående. Danmarks andenplads i gruppe E betyder nemlig, at Danmark skal ud i to play-off kampe, som afgør, om klaphatten og Nicklas Bendtner også vil være at finde i Rusland til sommer. Danmark vil endda være seedet ved lodtrækningen til play-off kampene. Såfremt Danmark alligevel ikke skulle formå at kvalificere sig, er der naturligvis altid afbudsbilletten, som fik Danmark til EM i 1992 – og vi kan vist alle sammen godt huske, hvordan det gik.

Nuvel, nok om fodbold og Danmarks muligheder for en VM-sejr – det er blevet tid til at kaste sig over ugens juridiske nyheder. Der er nemlig rigeligt at tage fat på. Rigtig god læselyst, onsdag, kulturnat, Jurabar og efterårsferie – International Law eller ej!


Hvornår skal vi udvise?


Noget fortæller mig, at de formentlig ikke er helt så tilbageholdende med strafudmålingen i Dubai.


 

Altid smart at have styr på sig selv, inden man begynder at pege fingre.


 

Hvem skal have skylden for milliardfordyrelsen af Niels Borh Bygningen?


 

Historien om et presset sundhedssytem.


 

Var der nogen, der sagde materiel atypicitet?


 

Pape kan tilsyneladende ikke få nok at Netflix og “Orange is the New Black”…


 

Retten i Helsingør kendte i går en 28-årig håndværkerlærling skyldig i drab og fire drabsforsøg.


 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 010317

Aktuelt - 01, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 1. marts 2017 Den sidste uge har på mange måder været en historisk uge, hvor vi bl.a. kan huske tilbage på årets første Jurabar – og ikke bare en hvilken som helst en af slagsen, men endda også den første på Søndre Campus. Derudover er det nok heller ikke gået nogens næse forbi, at der vist blev kåret en forkert vinder til Oscar-uddelingen, og dette vil da også berøres i det […]

Læs mere

140519

Aktuelt - 15, maj 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Det har været en hæsblæsende uge, som har stået i valgkampens tegn. Overalt kravler folk rundt på master og træer for at sætte valgplakater op, men det er ikke alle valgplakater, som får lov til at blive hængende. Som jurastuderende har du selvfølgelig fulgt med i alle valgdebatterne, og har derfor det fulde overblik over, hvordan valgkampens første uge er forløbet. Skulle den alligevel være glippet én enkelt gang, måske fordi du har ligget med […]

Læs mere