Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 11. oktober 2017

Mens Catalonien koger, Peter Madsen steger, og LTF-leder Shuaib Khan jubler, sidder du formentlig og tænker over, at det i dag er netop 20 år siden, at det danske fodboldlandshold ved at spille 0-0 mod Grækenland i Athen, kvalificerede sig til VM i 1998. I den forbindelse undrer du dig givetvis også over, hvordan Danmark med 1-1 kampen mod Rumænien i søndags ikke formåede at booke den direkte billet til Rusland i 2018. Der er dog ingen grund til at fortvivle helt endnu – håbet om en dansk VM-kvalifikation lever stadig i bedste velgående. Danmarks andenplads i gruppe E betyder nemlig, at Danmark skal ud i to play-off kampe, som afgør, om klaphatten og Nicklas Bendtner også vil være at finde i Rusland til sommer. Danmark vil endda være seedet ved lodtrækningen til play-off kampene. Såfremt Danmark alligevel ikke skulle formå at kvalificere sig, er der naturligvis altid afbudsbilletten, som fik Danmark til EM i 1992 – og vi kan vist alle sammen godt huske, hvordan det gik.

Nuvel, nok om fodbold og Danmarks muligheder for en VM-sejr – det er blevet tid til at kaste sig over ugens juridiske nyheder. Der er nemlig rigeligt at tage fat på. Rigtig god læselyst, onsdag, kulturnat, Jurabar og efterårsferie – International Law eller ej!


Hvornår skal vi udvise?


Noget fortæller mig, at de formentlig ikke er helt så tilbageholdende med strafudmålingen i Dubai.


 

Altid smart at have styr på sig selv, inden man begynder at pege fingre.


 

Hvem skal have skylden for milliardfordyrelsen af Niels Borh Bygningen?


 

Historien om et presset sundhedssytem.


 

Var der nogen, der sagde materiel atypicitet?


 

Pape kan tilsyneladende ikke få nok at Netflix og “Orange is the New Black”…


 

Retten i Helsingør kendte i går en 28-årig håndværkerlærling skyldig i drab og fire drabsforsøg.


 

(Visited 171 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 080818

Aktuelt - 08, august 2018

Godaften og velkommen til onsdagsposten!  Dagen i dag skulle have været den varmeste dag i 26 år. Oppe fra et sommerhus i Tibirke kan JD dog rapportere, at dette heldigvis ikke har været tilfældet, hvilket måske har medvirket til, at dette års visionsweekend har forløbet mere effektivt en først spået. Heden kan jo som bekendt få tingene til at gå lidt i stå og DR kunne i dag meddele på baggrund af en analyse fra Serum Instituttet, at sommeren18 har […]

Læs mere

Onsdagsposten 110516

Aktuelt - 11, maj 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 11. maj 2016   Det er igen blevet onsdag, og denne gang en varm en af slagsen! Sommervejret har velsignet det ganske land, og selvom Pinsen ifølge DMI skulle blive forpestet med regn og sølle 10 grader, så skal det ikke ødelægge glæden ved de solstråler den danske befolkning, herunder ikke mindst de eksamensramte jurastuderende, har kunne nyde godt af den forgangne uge (også selvom det overvejende har resulteret […]

Læs mere