Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 11. oktober 2017

Mens Catalonien koger, Peter Madsen steger, og LTF-leder Shuaib Khan jubler, sidder du formentlig og tænker over, at det i dag er netop 20 år siden, at det danske fodboldlandshold ved at spille 0-0 mod Grækenland i Athen, kvalificerede sig til VM i 1998. I den forbindelse undrer du dig givetvis også over, hvordan Danmark med 1-1 kampen mod Rumænien i søndags ikke formåede at booke den direkte billet til Rusland i 2018. Der er dog ingen grund til at fortvivle helt endnu – håbet om en dansk VM-kvalifikation lever stadig i bedste velgående. Danmarks andenplads i gruppe E betyder nemlig, at Danmark skal ud i to play-off kampe, som afgør, om klaphatten og Nicklas Bendtner også vil være at finde i Rusland til sommer. Danmark vil endda være seedet ved lodtrækningen til play-off kampene. Såfremt Danmark alligevel ikke skulle formå at kvalificere sig, er der naturligvis altid afbudsbilletten, som fik Danmark til EM i 1992 – og vi kan vist alle sammen godt huske, hvordan det gik.

Nuvel, nok om fodbold og Danmarks muligheder for en VM-sejr – det er blevet tid til at kaste sig over ugens juridiske nyheder. Der er nemlig rigeligt at tage fat på. Rigtig god læselyst, onsdag, kulturnat, Jurabar og efterårsferie – International Law eller ej!


Hvornår skal vi udvise?


Noget fortæller mig, at de formentlig ikke er helt så tilbageholdende med strafudmålingen i Dubai.


 

Altid smart at have styr på sig selv, inden man begynder at pege fingre.


 

Hvem skal have skylden for milliardfordyrelsen af Niels Borh Bygningen?


 

Historien om et presset sundhedssytem.


 

Var der nogen, der sagde materiel atypicitet?


 

Pape kan tilsyneladende ikke få nok at Netflix og “Orange is the New Black”…


 

Retten i Helsingør kendte i går en 28-årig håndværkerlærling skyldig i drab og fire drabsforsøg.


 

(Visited 107 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 280617

Aktuelt - 28, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 28. juni 2017 Dette er ugen, hvor Danmark opererer i forskellige tidszoner. Folket på Roskilde lever i en tidszone og det resterende af Danmark lever i en anden tidszone, så godnat til jer på Roskilde og godmorgen til alle jer andre. Til gengæld er vi som jurastuderende sammen om, at vi officielt skal holde sommerferie, da der er lukket og slukket for både mundtlige og skriftlige eksaminer. Læg derfor alt, […]

Læs mere

Onsdagsposten 030914

Aktuelt - 03, september 2014

Det er med stor fornøjelse og med spænding i stemmen, at jeg præsenterer Onsdagsposten.

Bloggen, som kommer med nyt indlæg hver….onsdag (!), bliver en samling af seriøse og mindre seriøse juridiske indslag.
Med en både ironisk, humoristisk, seriøs og videbegærlig tilgang til bloggens indhold, er jeg sikker på, at Onsdagsposten vil være et interessant og underholdende indslag, for enhver type jurastuderende.

Læs mere