Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten.

Onsdag den 11. oktober 2017

Mens Catalonien koger, Peter Madsen steger, og LTF-leder Shuaib Khan jubler, sidder du formentlig og tænker over, at det i dag er netop 20 år siden, at det danske fodboldlandshold ved at spille 0-0 mod Grækenland i Athen, kvalificerede sig til VM i 1998. I den forbindelse undrer du dig givetvis også over, hvordan Danmark med 1-1 kampen mod Rumænien i søndags ikke formåede at booke den direkte billet til Rusland i 2018. Der er dog ingen grund til at fortvivle helt endnu – håbet om en dansk VM-kvalifikation lever stadig i bedste velgående. Danmarks andenplads i gruppe E betyder nemlig, at Danmark skal ud i to play-off kampe, som afgør, om klaphatten og Nicklas Bendtner også vil være at finde i Rusland til sommer. Danmark vil endda være seedet ved lodtrækningen til play-off kampene. Såfremt Danmark alligevel ikke skulle formå at kvalificere sig, er der naturligvis altid afbudsbilletten, som fik Danmark til EM i 1992 – og vi kan vist alle sammen godt huske, hvordan det gik.

Nuvel, nok om fodbold og Danmarks muligheder for en VM-sejr – det er blevet tid til at kaste sig over ugens juridiske nyheder. Der er nemlig rigeligt at tage fat på. Rigtig god læselyst, onsdag, kulturnat, Jurabar og efterårsferie – International Law eller ej!


Hvornår skal vi udvise?


Noget fortæller mig, at de formentlig ikke er helt så tilbageholdende med strafudmålingen i Dubai.


 

Altid smart at have styr på sig selv, inden man begynder at pege fingre.


 

Hvem skal have skylden for milliardfordyrelsen af Niels Borh Bygningen?


 

Historien om et presset sundhedssytem.


 

Var der nogen, der sagde materiel atypicitet?


 

Pape kan tilsyneladende ikke få nok at Netflix og “Orange is the New Black”…


 

Retten i Helsingør kendte i går en 28-årig håndværkerlærling skyldig i drab og fire drabsforsøg.


 

(Visited 102 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 260717

Aktuelt - 26, juli 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 26. juli 2017   Jeg håber, at de fleste af jer har haft en helt fantastisk uge 29 enten i Skagen eller Tisvilde. Har I heller ikke, ligesom jeg, fået nok af den danske sommer og det fantastiske sommervejr, kan jeg klart anbefale jer at nyde weekenden i Hornbæk, hvor der er noget af en havnefest på programmet. I vil ikke blive skuffede – det hele vil være som […]

Læs mere

Onsdagsposten 271217

Aktuelt - 26, december 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Kære jurastuderende, jeg håber, du har haft en dejlig jul! Du sidder højst sandsynligt og sveder tran nu over eksamen, men formentlig også over al den fede julemad, du på imponerende vis har formået at indtage de seneste dage. Selvom det har været hårdt at måtte sige nej tak til hygge og lange julefrokoster med culpøse mængder snaps, har det dog også været liiidt rart at have en undskyldning i baghånden, når tante Gerda har […]

Læs mere