Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

En uge, hvor man kan diskutere folks forskellige skæbner, er atter på menuen. For nogle startede ugen ud med en eksamen, for andre startede ugen ud med 8 grader. Jeg ved ikke helt, hvad der er værst, men til jer, der stadig holder efterårsferie ved det caribiske hav eller andre verdenszoner med 25 + grader, så befri os lige fra jeres insta-stories og billeder af brune stænger. Med andre ord, hav noget respekt for os, der må affinde os med, at dette års vinter igen skulle imødekommes af et endnu koldere efterår end nogensinde set.

Heldigvis forstår DR3 at holde os varme, når de søndag aften smider sidste afsnit af serien “Gina Jaqueline – en sugardaters fortællinger”. Da ikke nok med, at pigebarnet forstår, hvordan man inkasserer dyre rejser og tasker, så forstår hun da også at omgås med fornuftige mennesker. Med det mener jeg selvfølgelig hendes sugardaddy, der går under navnet “advokaten”. Så hvis du allerede nu leder efter spændende overspringshandlinger i den kommende eksamensperiode, giver jeg en 100-mand, hvis du finder frem til, hvem “advokaten” er. Eksaminerne bliver da altid det sjovere, hvis der kommer lidt gossip i omgangskredsen.

Ej at forglemme de juridiske nyheder. Rigtig god læselyst!

 


Danmark er ved at blive til en real life gangsterfilm
Hvis du troede, du var færdig med at høre om konflikten mellem DBU og kvindelandsholdet


Dagens øv-nyhed


Dårlig omtale er bedre end ingen omtale, er det ikke det, man siger?
En tur i skoven for at samle svampe kan nemt blive en farlig affære


Endnu en uge, endnu et overfald på Nørrebro…


(Visited 643 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kriminelle sportsstjerner

Aktuelt - 18, august 2014

Livet som sportsstjerne indebærer luksussuiter, champagnefester, restaurantbesøg og dyre biler. Der er dog utallige af stjerne som vælger at skifte deres kingsize bed og eksklusive outfit ud med en hård singlemadras og orange fængselsdragt. Vold, drab og narko er de mest hændelige årsager til, at sportsstjernerne bliver buret inde bag lås og slå. Stud.Jur. giver et overblik over nogle sager, både internationale og nationale, hvor sportsstjerner har tabt titlen som jetsetter til fordel for kriminel.

Læs mere

Onsdagsposten 090915

Aktuelt - 09, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere