Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

En uge, hvor man kan diskutere folks forskellige skæbner, er atter på menuen. For nogle startede ugen ud med en eksamen, for andre startede ugen ud med 8 grader. Jeg ved ikke helt, hvad der er værst, men til jer, der stadig holder efterårsferie ved det caribiske hav eller andre verdenszoner med 25 + grader, så befri os lige fra jeres insta-stories og billeder af brune stænger. Med andre ord, hav noget respekt for os, der må affinde os med, at dette års vinter igen skulle imødekommes af et endnu koldere efterår end nogensinde set.

Heldigvis forstår DR3 at holde os varme, når de søndag aften smider sidste afsnit af serien “Gina Jaqueline – en sugardaters fortællinger”. Da ikke nok med, at pigebarnet forstår, hvordan man inkasserer dyre rejser og tasker, så forstår hun da også at omgås med fornuftige mennesker. Med det mener jeg selvfølgelig hendes sugardaddy, der går under navnet “advokaten”. Så hvis du allerede nu leder efter spændende overspringshandlinger i den kommende eksamensperiode, giver jeg en 100-mand, hvis du finder frem til, hvem “advokaten” er. Eksaminerne bliver da altid det sjovere, hvis der kommer lidt gossip i omgangskredsen.

Ej at forglemme de juridiske nyheder. Rigtig god læselyst!

 


Danmark er ved at blive til en real life gangsterfilm
Hvis du troede, du var færdig med at høre om konflikten mellem DBU og kvindelandsholdet


Dagens øv-nyhed


Dårlig omtale er bedre end ingen omtale, er det ikke det, man siger?
En tur i skoven for at samle svampe kan nemt blive en farlig affære


Endnu en uge, endnu et overfald på Nørrebro…


(Visited 633 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kender du typen – jurapigen

Aktuelt - 18, august 2014

Ironiserende fordomme om en typisk jurapige

Læs mere

Onsdagsposten 270416

Aktuelt - 27, april 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 27. april 2016 Aprilvejr i Danmark – “Nothing Compares 2 U”, but “Why You Wanna Treat Me So Bad?” “Damn U”. “I Hate U”. Prince er død. Men hans ord lever videre. Og ikke alene er de materiale for fantastiske sange. De er også både yderst relevante og meget rammende. Særligt når det drejer sig om det såkaldte forårsvejr, vi i Danmark er blevet belemret med den forgangne uge. Men da Prince […]

Læs mere