Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Jeg ville egentlig have pyntet denne Onsdagspost med et billede, der var forbundet med kommunalvalg, stemmesedler og politiske dramaer, men da billederne forbundet hermed, består af de mest kedelige nuancer af farverne rød, blå og grøn og har overskriften, “tænk dig om, før du ikke stemmer”, synes jeg ikke jeg ville berige jer med sådan et kedelig post på en ellers dejlig onsdag. Jeg har derfor valgt et billede af cupcakes. De er flotte og delikate, ligesom jer på Søndre Campus. Men hold nu den flotte figur og bliv ikke fristet af partierne, der morgen efter morgen på Dronning Louises Bro, deler croissanter og high fives ud. Ja, for kommunalvalget er over os, og det betyder, at der er skruet ekstra godt op for charmen på alle parametre. En gang for alle må jeg bare sige, at både croissanter og high fives hjælper på studerende, så måske det er en idé, at i bare kronisk står ved indgangen til vores kantine, så vi kan skåne vores SU endnu en gang. Ej, spøg til side, men en god reminder, da du d. 21. november skal sætte et kryds på din favorit.

Udover kommunalvalg, er der også andre øv-nyheder på banen. Højesteret har nemlig godkendt, at Danmark kan have en tre års ventetid for familiesammenføring for flygtninge med midlertidig beskyttelsesstatus. Højesteret mener her, at Mosalam Albaroudi skal vente mindst et år mere, før han må se sin kone igen, hvilket Højesteret ikke anfægter er en krænkelse af hans menneskerettigheder. Ja, kære Højesteret, man kan spørge, hvilket ben de fik ud af sengen her til morgen. Derudover er der igen flere historier om svindel på boligmarkedet. Så, hvis du ikke troede, at det var svindel nok, at du i en alder af 26 år stadig skal være bosat i et kollektiv, hvor I deles om kaffekopperne, så læs med om de andelsboliger, der er gået til politiet i forbindelse med millionsvindel. Måske Højesteret i stedet skulle godkende, at det ikke er okay, at man skal have en 3 års ventetid på en lejlighed.

Nå, nok om politikere, domstole og menneskerettigheder. Nu til ugens juridiske nyheder!


Tre år på gymaniset er kort, men tre år i det virkelige liv er for meget.


Da klart med det danske boligmarked. 


På tide.


Nej, hvem vil også frivilligt gerne betale skat?


Dagen blev en realitet. 


Slut med Macbooks på læsesalen :) 


Vælg din favorit! 


(Visited 159 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Stalking

Aktuelt - 20, august 2014

Hvert år oplever et stigende antal danskere at blive overvåget og forfulgt af en anden person. Gennem den senere tid er der kommet øget fokus på fænomenet. Fænomenet kaldes i daglig tale for stalking. Stud.Jur. har kigget nærmere på stalking og har i den forbindelse blandt andet interviewet Lise Linn Larsen, som er formand for Dansk Anti-Stalking Forening.

Læs mere

Onsdagsposten 050815

Aktuelt - 05, august 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere