Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Så skete det alligevel, at Danmark gik videre til VM for femte gang i verdenshistorien, og det endda med en 5-1 sejr over Irland på udebane. Men nu hvor fodbold også lidt er min udebane, vil jeg ikke begive mig ud i den store analyse af gårsdagens kamp. Men i hvert fald et kæmpe tillykke til Danmark – det er da en sejr, der skal fejres.

Noget andet, vi snart skal fejre, er demokratiets festdag. Der er nemlig nu under en uge til, at du skal sætte det famøse kryds til kommunal- og regionsrådsvalget, hvilket også betyder, at du snart ikke længere kan komme afsted med at sige “jeg har ikke heeelt besluttet det endnu”, når folk spørger dig om, hvad du vil stemme. Så smut ind og tag testen/rådfør dig hos klogere hoveder og husk for guds skyld at stemme den 21. november! Som apolitisk studenterforening opfordrer vi selvfølgelig ikke i JD til, hvem I skal stemme på, men det vigtigste er da også at komme afsted – for hvis en jurastuderende ikke engang gider at gå ned og stemme, hvem i alverden skulle så gide?

Nok om fodbold og valg – nu til ugens juridiske nyheder!


Fra børn til hjemløse… Hmm


De har været vidt omkring


:(


Hellere blive retsforfulgt end at sige undskyld!


Godt nyt til indbrudstyve


Mystisk


En vigtig kamp at kæmpe!


 Endnu en glædelig nyhed


(Visited 142 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 050417

Aktuelt - 05, april 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 5. april 2017 Vi er nu kommet til den første Onsdagspost i aprilmåned, der desværre ikke landede på datoen, der er kendt for kække ballader  – for ellers havde jeg da gerne underholdt med en aprilsnar eller to! Vi må i stedet finde ærligheden frem og fokusere på, at vi så i det mindste er 5 dage tættere på sommeren. Det er nemlig blevet spottet på Søndre Campus, […]

Læs mere

Onsdagsposten 070916

Aktuelt - 07, september 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 7 . september 2016 Det var så det. Det er ikke længere sommerferie. Det er ikke engang længere officielt sommer. Og vi kan sågar ikke engang gemme os i skjul af introugen. Semesteret er for alvor gået i gang, og timerne på stranden i det dejlige danske sommervejr (læs: regnvejr), er blevet erstattet af atter flere timer på læsesalen og traven op til det øverste lokale i Trin. […]

Læs mere