Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Så skete det alligevel, at Danmark gik videre til VM for femte gang i verdenshistorien, og det endda med en 5-1 sejr over Irland på udebane. Men nu hvor fodbold også lidt er min udebane, vil jeg ikke begive mig ud i den store analyse af gårsdagens kamp. Men i hvert fald et kæmpe tillykke til Danmark – det er da en sejr, der skal fejres.

Noget andet, vi snart skal fejre, er demokratiets festdag. Der er nemlig nu under en uge til, at du skal sætte det famøse kryds til kommunal- og regionsrådsvalget, hvilket også betyder, at du snart ikke længere kan komme afsted med at sige “jeg har ikke heeelt besluttet det endnu”, når folk spørger dig om, hvad du vil stemme. Så smut ind og tag testen/rådfør dig hos klogere hoveder og husk for guds skyld at stemme den 21. november! Som apolitisk studenterforening opfordrer vi selvfølgelig ikke i JD til, hvem I skal stemme på, men det vigtigste er da også at komme afsted – for hvis en jurastuderende ikke engang gider at gå ned og stemme, hvem i alverden skulle så gide?

Nok om fodbold og valg – nu til ugens juridiske nyheder!


Fra børn til hjemløse… Hmm


De har været vidt omkring


:(


Hellere blive retsforfulgt end at sige undskyld!


Godt nyt til indbrudstyve


Mystisk


En vigtig kamp at kæmpe!


 Endnu en glædelig nyhed


(Visited 145 times, 1 visits today)

Del denne artikel

240719

Aktuelt - 24, juli 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Så blev det igen onsdag og endelig en varm én af slagsen. En hedebølge er langsomt på vej ind over Europa og det bliver bogstavligt talt hot! Man kan gå hen og blive en smule doven af varmen og bliver nyhederne derfor nedprioriteret, så kan du glæde dig over, at vi har samlet de allervigtigste her. Den forgange uge har været en ganske begivenhedsrig én af slagsen, og her henvises der ikke kun til MIL. […]

Læs mere

Onsdagsposten 250315

Aktuelt - 25, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere