Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Tiden for julefrokoster er atter på vej, hvilket for nogle er forbundet med sjov og ballade, og for andre forbundet med en reminder om, at man har fået forbud mod at tage til julefrokoster igen. Ja, julefrokosten er et besynderligt fænomen, som jeg, (uden at være mor), vil tillade mig at sammenligne med et 10-årigt barn. Sommetider er det virkelig sjovt, uforglemmeligt og et minde for livet, og andre gange er det røvirriterende, røvdominerende og røv for meget.

En ting, der dog er sikkert, det er, at både hunkøn og hankøn vil være på dansegulvet, mens silden serveres (som man siger), når Whitney Houston (gennem højtaleren) udbryder “I wanna dance with somebody”. Denne sang får alle middelmådige mennesker til at føle sig som professionelle dansere, når de omkvæd efter omkvæd forsøger at svinge honninghofterne til 1980’ernes største hit. Det ser oftest flot og elegant ud, men alligevel. Frank Hvam ville formentlig sige:  “Den gik ikke. Du har prøvet, det var et godt forsøg, men den gik ikke”Jeg ønsker dig dog en rigtig god julefrokost, og lad mig afslutte med “haps haps haps, nu skal vi ha snaps. En der vækker appetitten, en der river i….”.

Nå, nok om optrædner til julefrokoster, dansestil og snapssange. Lad os fokusere på det, der virkelig kalder. Ugens juridiske nyheder!


Og så fik Danmark nok.
 


En lov plejer ellers aldrig at være vrøvl. Jeg kalder det letlæseligt.


 Mon Harvey Weinstein troede, at sexchikane var et personalegode? 


Please. Don’t be so naive. 


Ofte stillede spørgsmål:


Det er nok noget man skal spørge gårdsdagens processpilsvindere om. Stort tillykke! 


Som man siger.


Hvad enhver mand bør vide om sild. 


 

(Visited 140 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 111115

Aktuelt - 11, november 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Kend din medstuderende

Aktuelt - 23, maj 2016

Interview med Alexander Bind – medejer og stifter af Et Al Design Af Michala Stampe   Alexander Bind. Navnet lyder måske bekendt – og det er der en god grund til. Ikke nok med at Alexander er et kendt ansigt i studiemiljøet på jura, så er Alexander også stifter og medejer af designvirksomheden Et Al Design, som producerer sko og tøj. Alexander startede Et Al Design sammen med makkeren Jannek tilbage i 2012, hvor han også startede med at læse […]

Læs mere