Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Endnu en onsdag, men ikke en hvilken som helst onsdag. Denne onsdag er nemlig den sidste, inden du ikke længere kan få et vredesudbrud, der er Bertel Haarder værdigt, når dine venner fyrer op for Whams gode gamle julehits i højtalerne. Den sidste onsdag, hvor du kan tillade dig at hidse dig op over, at “de allerede sælger brunkager i Netto”, eller at “de da godt liiiige kan styre sig med at pynte op til jul i gaderne og på stormagasiner allerede i oktober?!” Og den sidste onsdag, inden du med god samvittighed, og uden (alt for mange) fordømmende blikke kan binge watche julefilm på Netflix. Med andre ord, den sidste onsdag, inden julen for alvor starter. Kalenderen skriver nemlig 1. december på fredag, og hvilken måde ville egentlig være bedre at fejre den første dag i december på, end med alle dine juravenner til semesterets sidste Jurabar på fredag?

Dette er ikke bare den sidste uge inden jul – dette har også været en uge, der har sat sit præg på den juridiske verden. Du kan i nedenstående artikler læse om, at der er blevet afsagt dom over Kundby-pigen, Pistorius har fået fordoblet sin straf, og Højesteret skal til at undersøge, hvor mange voldtægter, der egentlig skal til, før en person kan udvises.

Med disse ord henviser jeg jer til ugens juridiske nyheder!


Stakkel

 


Så faldt dommen


 Og der skal alligevel en del til at skræmme en, hvis man har set Peter Lundins psykologundersøgelse


Tre voldtægter burde måske kunne gøre det?


Forholdsvis mange, der skal “spørge om lov”


Endnu en dom afsagt i endnu en omdiskuteret sag


That is the question


Sjovt nok er især forsvarsadvokater betænkelige


Danmark for fa’en


 

(Visited 153 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 070120

Aktuelt - 08, januar 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten – første gang i 2020! Onsdagsposten har – som I forhåbentlig alle har registreret – været på juleferie og er nu retur i det nye årti, hvorfor vi også trods eksamensperiode mv. har en masse på tapetet denne gang! Først og fremmest må vi jo lige vende Trump og den iranske general. Mange af os havde ellers lige øjnet en nogenlunde fredfyldt start på årtiet, men sådan skulle det ikke blive… Sammenholdt med situationen i […]

Læs mere

Onsdagsposten 230518

Aktuelt - 23, maj 2018

Godeftermiddag og velkommen til onsdagsposten! Dagens nyhedsoverblik kommer til at handle om lidt af hvert. Alt fra royalt bryllup til påbud i hjemmeplejen til 25 årsdagen for de fire danske forbehold. Først og fremmest blev Suits-stjernen, Meghan Markle, gift med prins Harry i lørdags. Og ligegyldig om man har siddet begravet i konkursloven og på det nærmeste befundet sig i eksil fra omverdenen har den royale begivenhed, der krævede en kjole til en værdi af intet mindre end 469.683 danske […]

Læs mere