Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Endnu en onsdag, men ikke en hvilken som helst onsdag. Denne onsdag er nemlig den sidste, inden du ikke længere kan få et vredesudbrud, der er Bertel Haarder værdigt, når dine venner fyrer op for Whams gode gamle julehits i højtalerne. Den sidste onsdag, hvor du kan tillade dig at hidse dig op over, at “de allerede sælger brunkager i Netto”, eller at “de da godt liiiige kan styre sig med at pynte op til jul i gaderne og på stormagasiner allerede i oktober?!” Og den sidste onsdag, inden du med god samvittighed, og uden (alt for mange) fordømmende blikke kan binge watche julefilm på Netflix. Med andre ord, den sidste onsdag, inden julen for alvor starter. Kalenderen skriver nemlig 1. december på fredag, og hvilken måde ville egentlig være bedre at fejre den første dag i december på, end med alle dine juravenner til semesterets sidste Jurabar på fredag?

Dette er ikke bare den sidste uge inden jul – dette har også været en uge, der har sat sit præg på den juridiske verden. Du kan i nedenstående artikler læse om, at der er blevet afsagt dom over Kundby-pigen, Pistorius har fået fordoblet sin straf, og Højesteret skal til at undersøge, hvor mange voldtægter, der egentlig skal til, før en person kan udvises.

Med disse ord henviser jeg jer til ugens juridiske nyheder!


Stakkel

 


Så faldt dommen


 Og der skal alligevel en del til at skræmme en, hvis man har set Peter Lundins psykologundersøgelse


Tre voldtægter burde måske kunne gøre det?


Forholdsvis mange, der skal “spørge om lov”


Endnu en dom afsagt i endnu en omdiskuteret sag


That is the question


Sjovt nok er især forsvarsadvokater betænkelige


Danmark for fa’en


 

(Visited 148 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 280318

Aktuelt - 28, marts 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Den sidste testkamp for landsholdet inden VM udtagelserne endte jævnt kedeligt med uafgjort mod Chile. Det er til gengæld også den eneste jævnt kedelige nyhed i denne onsdagspostuges farverige mediecirkus. Med alt fra et rigtigt cirkus’ førtidspensionister med fire ben og lange snabler til USAs ‘hotteste’ pornostjernes stævning af Trumps advokat, er der rig lejlighed til at få et smil på læben over nyhedsmediernes overskrifter! Værd at fremhæve er eksempelvis, at Scarface hører fortiden til […]

Læs mere

Onsdagsposten 110315

Aktuelt - 11, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere