Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

“Nu det jul igen, JD er fuld igen, og Stud.Jur. ligger under bordet”. Mange ting sker i december måned, og særligt for JD betyder juletid, at endnu et bestyrelsesår lakker mod enden. Vi har haft vores sidste bestyrelsesmøde i mandags, hvor bl.a., “den nye bestyrelse 2018” var på dagsordenen. Går du derfor og gemmer på en lille drøm om at blive JD’s næste bestyrelsesmedlem, afholder vi generalforsamling d. 18. januar 2018, hvor du er mere end velkommen til at stille op. Det kan være, 2018 giver dig endnu en ekstra julegave. Vi håber selvfølgelig på at se dig – måske du skal være næste års Stud.Jur.-redaktør og sørge for at levere ugens juridiske nyheder hver onsdag morgen?

Apropos juridiske nyheder skaber december ikke kun stress og jag i Magasins og Illums gaveafdeling. EU har valgt at lave en skattelyliste frem for en ønskeliste. Eksperter mener, at 39 lande skulle stå på listen, men udfaldet blev dog lidt anderledes. 17 lande er endt på listen, og 48 er på en grå liste, fordi de har lovet bod og bedring. Læs meget mere om dette nedenfor. Spørgsmålet er om EU burde lave en fællessang til de resterende lande: “All I want for christmas is yoooooou”.

Nu til ugens juridiske nyheder!


Når gaven ikke kan byttes.


Hvornår har et mord skabt mindre krig?


Trump får ret. Ingen får fred. Hvad er det for en løsning?


USA har da bare ja-hatten på i disse dage?


Danmark er ikke rigtig med på moden. Vi har stadig forbud mod uber-kørsel.


Gælder Søren Pind reglen ikke her? Man går til det, man først siger ja til – også selv om der kommer bedre invitationer hen ad vejen.


Hørt til Jurabar: “Bitcoins er da ikke en joke? Det er min SU”.


(Visited 268 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kend din medstuderende

Aktuelt - 23, maj 2016

Interview med Alexander Bind – medejer og stifter af Et Al Design Af Michala Stampe   Alexander Bind. Navnet lyder måske bekendt – og det er der en god grund til. Ikke nok med at Alexander er et kendt ansigt i studiemiljøet på jura, så er Alexander også stifter og medejer af designvirksomheden Et Al Design, som producerer sko og tøj. Alexander startede Et Al Design sammen med makkeren Jannek tilbage i 2012, hvor han også startede med at læse […]

Læs mere

130520

Aktuelt - 13, maj 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Der er et stort mørketal for den mængde kokain, som kommer ind over grænserne. Toldstyrelsen er blevet bedre til at bruge analyser og bruge informationer fra andre myndigheder og udlandet, og det har givet resultater. I 2018 lagde Toldstyrelsen beslag på under seks kilo kokain. I 2019 lagde Toldstyrelsen beslag på 90 kilo kokain. Blandt andet blev der beslaglagt syv kilo flydende kokain gemt i shampooflasker i Københavns Lufthavn. 15 mænd, heraf 2 danske statsborgere, […]

Læs mere