Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

“Nu det jul igen, JD er fuld igen, og Stud.Jur. ligger under bordet”. Mange ting sker i december måned, og særligt for JD betyder juletid, at endnu et bestyrelsesår lakker mod enden. Vi har haft vores sidste bestyrelsesmøde i mandags, hvor bl.a., “den nye bestyrelse 2018” var på dagsordenen. Går du derfor og gemmer på en lille drøm om at blive JD’s næste bestyrelsesmedlem, afholder vi generalforsamling d. 18. januar 2018, hvor du er mere end velkommen til at stille op. Det kan være, 2018 giver dig endnu en ekstra julegave. Vi håber selvfølgelig på at se dig – måske du skal være næste års Stud.Jur.-redaktør og sørge for at levere ugens juridiske nyheder hver onsdag morgen?

Apropos juridiske nyheder skaber december ikke kun stress og jag i Magasins og Illums gaveafdeling. EU har valgt at lave en skattelyliste frem for en ønskeliste. Eksperter mener, at 39 lande skulle stå på listen, men udfaldet blev dog lidt anderledes. 17 lande er endt på listen, og 48 er på en grå liste, fordi de har lovet bod og bedring. Læs meget mere om dette nedenfor. Spørgsmålet er om EU burde lave en fællessang til de resterende lande: “All I want for christmas is yoooooou”.

Nu til ugens juridiske nyheder!


Når gaven ikke kan byttes.


Hvornår har et mord skabt mindre krig?


Trump får ret. Ingen får fred. Hvad er det for en løsning?


USA har da bare ja-hatten på i disse dage?


Danmark er ikke rigtig med på moden. Vi har stadig forbud mod uber-kørsel.


Gælder Søren Pind reglen ikke her? Man går til det, man først siger ja til – også selv om der kommer bedre invitationer hen ad vejen.


Hørt til Jurabar: “Bitcoins er da ikke en joke? Det er min SU”.


(Visited 263 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 291014

Aktuelt - 29, oktober 2014

Onsdagsposten er sponsoreret Plesner

Læs mere

Verdens ældste erhverv får moderne rettigheder

Aktuelt - 28, marts 2016

Verdens ældste erhverv får moderne rettigheder   Af Yousif F. N. Al-Saif   Historien – jura og prostitution Prostitution har igennem hele menneskehedens historie været et omdiskuteret emne. Mennesket har siden Hammurabis Lov forsøgt at regulere adgangen til at sælge sex. Den lovmæssige regulering har igennem historien været styret af hensynet til at værne om den konventionelle kønsmoral, at forhindre kønssygdomme, at beskytte udsatte grupper mod udnyttelse og moralsk forfald.   I middelalderen indførtes en langt række love og forordninger, […]

Læs mere