Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Eksamenspresset er nu for de fleste ved at være på sit højeste, og du bruger sandsynligvis de fleste af dine vågne timer på jura pt. De få gange, du alligevel får forvildet dig ud af din læsehule og møder andre virkelige mennesker, kan du nu kende din med-jurastuderende fra andre mennesker på et par opspilede øjne, der vidner om et ekstremt overforbrug af koffein, et flakkende og desorienteret blik, der vidner om, at det eneste, der foregår bag disse koffein-opspilede øjne pt er repetition af paragraffer, og derudover et generelt look, der vidner om, at det ikke er udseendet, der bliver prioriteret højest i disse dage. Til at pleje dit overeksponerede forbrug af kaffe, skal du huske, at JD gi’r kaffe hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.30-12.00.

Selvom vi måske ikke har meget andet for øje end eksaminer pt, sker der altså en del, der er værd at være opdateret på ude i verden. Lige, som man troede, at Trump ikke kunne være mere uden for rækkevidde, anerkendte han Jerusalem som Israels hovedstad og vakte som følge af dette ramaskrig verden over. Der har endvidere været uroligheder i regeringen – ja, der har endda svirret valgrygter, men nu er den omstridte finanslov kommet på plads. Læs mere om dette i ugens juridiske nyheder!


Lad os håbe, de får ret


Kom LA’s skattelettelser så med?


Det kan man da kalde tillid


Nok kan man være irriteret på Skat, men altså…


Ikke en Onsdagspost uden bitcoins for tiden


En blackliste, du helst ikke vil komme på 


Breaking!!! Eller…..?


Hvis dette “angiveligt” er rigtigt, er det da en nyhed, der skal fejres


 

 

(Visited 144 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Kend din medstuderende

Aktuelt - 23, maj 2016

Interview med Alexander Bind – medejer og stifter af Et Al Design Af Michala Stampe   Alexander Bind. Navnet lyder måske bekendt – og det er der en god grund til. Ikke nok med at Alexander er et kendt ansigt i studiemiljøet på jura, så er Alexander også stifter og medejer af designvirksomheden Et Al Design, som producerer sko og tøj. Alexander startede Et Al Design sammen med makkeren Jannek tilbage i 2012, hvor han også startede med at læse […]

Læs mere

Onsdagsposten 241214

Aktuelt - 24, december 2014

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner
JULESPECIAL

Læs mere