Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

I en tid, hvor overspringshandlinger i eksamensperioden udelukkende burde være forbundet med gaveindkøb og et ubehageligt indtag af julekager, har man som redaktør på Stud.Jur. i stedet fornøjelsen af at skrive Onsdagsposten. Og hvilken fornøjelse det i denne uge har været, da december ikke kun har skabt uro i de svenske julecentrer, men også hos den svenske regering.

Efter alt for mange #metoo-afsløringer, vil den svenske regering med en ny samtykkelov sikre sig, at sex skal være frivilligt, og at det ikke længere kræver, at gerningsmanden har brugt vold eller trusler for at kunne blive dømt for voldtægt. Den nye lov vil også gøre det muligt at straffe folk for “uagtsom voldtægt” og “uagtsomt seksuelt overgreb”. Det betyder, at gerningsmanden kan straffes, også selvom hensigten ikke var at voldtage eller begå overgreb….. Dette #metoo har i hvert fald sat nye punkter på dagsordenen!

Nu til ugens juridiske nyheder!


#Metoo


Må jeg citere Justin Timberlake? “So just dance, dance, dance”. 


En lidt anderledes Onsdagspost-nyhed.


SHARING IS CARING


Fornuftigt at droppe sagen. Så sparer vi de penge, når vi lige har smidt milliarder væk.


Øv, nybyggeri plejer aldrig at være forsinket.


Husk, at med alderdom kommer rigdom. 


Og det bedste til sidst: Rigtig god jul <3(Visited 120 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 160118

Aktuelt - 16, januar 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Før vi dykker ned i den forgangne Onsdagspostuge, skal der bringes en kortfattet ansvarsfraskrivelse: Denne Onsdagspost handler (beklageligvis) ikke om world_record_egg eller Ronald McDonald’s interessante White House Dinner. Ronald’s White House Dinner tjener udelukkende et clickbait-formål som forside – hvis du vil læse mere om middagen og dens sammenhæng med et murbyggeri og en lukket regering, så læs eksempelvis her: https://www.theguardian.com/us-news/2019/jan/14/donald-trump-orders-fast-food-white-house-clemson-football Tilbage i den virkelige verden (…) er dommerhammeren netop faldet i Prins Jørgens Gård, og med den […]

Læs mere

Onsdagsposten 021014

Aktuelt - 01, oktober 2014

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere