Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Kære jurastuderende, jeg håber, du har haft en dejlig jul! Du sidder højst sandsynligt og sveder tran nu over eksamen, men formentlig også over al den fede julemad, du på imponerende vis har formået at indtage de seneste dage. Selvom det har været hårdt at måtte sige nej tak til hygge og lange julefrokoster med culpøse mængder snaps, har det dog også været liiidt rart at have en undskyldning i baghånden, når tante Gerda har startet et mindre tredjegradsforhør om dit kærlighedsliv; “sorry, jeg skal desværre ned og læse!”

Du har forhåbentlig også fået tid til at binge watche lidt juleklassikere, såsom Home Alone, Love Actually og the Holiday. Og i en tid, hvor der for studerende ikke er meget håb at skimte, og hvor folk kaster sten på hinanden fra broer, er det nemt at glemme, at julen jo er hjerternes fest. Derfor vil jeg quote julefilmen over dem alle; Love actually is all around!

Nu til ugens juridiske nyheder!


Altså hvad er Danmark blevet til?!


Oh, the horror! 


Julen får folk til at gøre underlige ting…


Man kommer langt med trusler… Eller noget


Billet til EU, billet til kærlighed


Hvis ikke Sverige, hvem så ellers


Tænk dig om en ekstra gang, næste gang du tager pano med på ferie


(Visited 131 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagspost – 21102020

Aktuelt - 21, oktober 2020

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten. En række af Danmarks største forsikringsselskaber står bag omfattende og ulovlig diskrimination af gravide kvinder med sundhedsforsikringer. PFA, Topdanmark, Danica Pension, Codan, Tryg, AP Pension og Dansk Sundhedssikring har i strid med loven afvist gravide, når de har henvendt sig med smerter og skader. Lovgivningen, der skal beskytte gravide, er ifølge Institut for Menneskerettigheder “klokkeklar” og har været det længe. Afvisningerne også før 2015 har været forbudt i henhold til almindelig ligestillingslovgivning og forsikringsområdet var […]

Læs mere

030620

Aktuelt - 03, juni 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Det kan ikke have gået nogens næse forbi, at USA er præget af voldsomme protester og store demonstrationer mod politiets håndtering af den sorte mand, George Floyd, der mistede livet under en anholdelse. Mindst 128 er blevet angrebet eller udsat for angreb i forbindelse med at dække de omfangsrige protester. Dette har fået Enhedslisten og Radikale Venstre på banen, som opfordrer udenrigsminister, Jeppe Kofod (S), til at udtrykke bekymring over de mange angreb på pressefolk. […]

Læs mere