Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Kære jurastuderende, jeg håber, du har haft en dejlig jul! Du sidder højst sandsynligt og sveder tran nu over eksamen, men formentlig også over al den fede julemad, du på imponerende vis har formået at indtage de seneste dage. Selvom det har været hårdt at måtte sige nej tak til hygge og lange julefrokoster med culpøse mængder snaps, har det dog også været liiidt rart at have en undskyldning i baghånden, når tante Gerda har startet et mindre tredjegradsforhør om dit kærlighedsliv; “sorry, jeg skal desværre ned og læse!”

Du har forhåbentlig også fået tid til at binge watche lidt juleklassikere, såsom Home Alone, Love Actually og the Holiday. Og i en tid, hvor der for studerende ikke er meget håb at skimte, og hvor folk kaster sten på hinanden fra broer, er det nemt at glemme, at julen jo er hjerternes fest. Derfor vil jeg quote julefilmen over dem alle; Love actually is all around!

Nu til ugens juridiske nyheder!


Altså hvad er Danmark blevet til?!


Oh, the horror! 


Julen får folk til at gøre underlige ting…


Man kommer langt med trusler… Eller noget


Billet til EU, billet til kærlighed


Hvis ikke Sverige, hvem så ellers


Tænk dig om en ekstra gang, næste gang du tager pano med på ferie


(Visited 122 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 220415

Aktuelt - 22, april 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 110718

Aktuelt - 11, juli 2018

Godmorgen og velkommen til onsdagsposten! Trump, Teresa May og thailandske drenge – det er hvad onsdagens juridiske morgenpost kommer til at handle om. Lad os starte med det sidste. I går fandt hele verden inklusiv Trump et fælles samlingspunkt, da den jublede over nyheden om den vellykkede redningsaktion af ”all 12”. Selvom det nu engang er forundrende og en smule bemærkelsesværdigt, hvad det er der gør, at en tragisk begivenhed pludselig vækker empatien i os og får twitter til at flyde […]

Læs mere