Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

En historisk Onsdagspost indledes nu – nemlig den første i 2018. Og ja, jeg kom allerede til at lave den klassiske fejl og skrive 2017 i stedet for 2018 i overskriften. MEN et nyt år er hermed påbegyndt, og for mange betyder dette også en ny start. En ny start, hvor pizzaen pludselig bliver skiftet ud med broccoli, og fitnesscentrene de første to uger af januar pludselig fyldes med håbefulde mennesker, der har optimistiske og (ofte) lidt urealistiske nytårsforsæt. For ja, dette år er helt sikkert året, hvor du kommer til at ligne Josephine Skriver. Dog kan det ikke ses som en helt dårlig idé lige at stoppe op og sætte det hele i perspektiv og overveje, om der er noget, man vil ændre. Om 2018 er året, hvor man lige sørger for, at hele SU’en ikke bliver brugt på jurabar eller januarudsalg. Om 2018 er året, hvor man lige får læst lidt ekstra i løbet af semestret, så man ikke sidder en uge før forfatningsret og ikke aner, hvor man skal starte eller slutte med Zahle (nejnej, taler ikke af egen erfaring).

Meget kunne i hvert fald tyde på, at Løkke også har snakket om nytårsforsæt med sin spindoktor. I hvert fald henset til den årlige nytårstale fra statsministeren, der vidner om, at han måske har haft en lille hyggesnak med Støjberg eller DF forinden.

Men nok om nytårsforsæt – nu til ugens juridiske nyheder!


Løkke med et klart budskab for år 2018


Huskede du at oprette en pensionsopsparing, før 1-1-2018?


Det lyder også som en regning, man helst gerne vil undgå at betale


Det er Tyskland, der refereres til


Åhh Californication <33


En vigtig liste for en jurastuderende


Vigtig info i disse tider


(Visited 194 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 211118

Aktuelt - 21, november 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Og farvel til mådehold indenfor udvisningssager. Det har i den seneste onsdagspostuge været spændende at følge den forholdsvist nye praksis indenfor udvisningssager, der mandag og tirsdag har affødt to meget interessante domme. Den første vedrører en fratagelse af dansk statsborgerskab, og den anden vedrører en kendt bandeleder, Shuaib Khan. Det interessante er ikke så meget udvisningerne, som det er begrundelserne – i særdeleshed i den sidstnævne sag. Særligt fremstår sætningen “[Shuaib Khan har] gennem mange […]

Læs mere

161019

Aktuelt - 16, oktober 2019

God formiddag og velkommen til Onsdagsposten! Det er efterårsferie og dermed tid til at koble af og vende blikket en smule væk fra verdenen! For nogle jurastuderende står ugen på ren afslapning, efterårshygge og en velfortjent pause fra KUA’s deprimerende gange. For andre jurastuderende står ugen på tidlige alarmer og sene nætter med eksamenslæsning. Hvad end du hører til den første eller sidste kategori, så fortvivl ej! Det er nemlig onsdag, og vi har samlet ugens vigtigeste juridiske nyheder til […]

Læs mere