Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

En historisk Onsdagspost indledes nu – nemlig den første i 2018. Og ja, jeg kom allerede til at lave den klassiske fejl og skrive 2017 i stedet for 2018 i overskriften. MEN et nyt år er hermed påbegyndt, og for mange betyder dette også en ny start. En ny start, hvor pizzaen pludselig bliver skiftet ud med broccoli, og fitnesscentrene de første to uger af januar pludselig fyldes med håbefulde mennesker, der har optimistiske og (ofte) lidt urealistiske nytårsforsæt. For ja, dette år er helt sikkert året, hvor du kommer til at ligne Josephine Skriver. Dog kan det ikke ses som en helt dårlig idé lige at stoppe op og sætte det hele i perspektiv og overveje, om der er noget, man vil ændre. Om 2018 er året, hvor man lige sørger for, at hele SU’en ikke bliver brugt på jurabar eller januarudsalg. Om 2018 er året, hvor man lige får læst lidt ekstra i løbet af semestret, så man ikke sidder en uge før forfatningsret og ikke aner, hvor man skal starte eller slutte med Zahle (nejnej, taler ikke af egen erfaring).

Meget kunne i hvert fald tyde på, at Løkke også har snakket om nytårsforsæt med sin spindoktor. I hvert fald henset til den årlige nytårstale fra statsministeren, der vidner om, at han måske har haft en lille hyggesnak med Støjberg eller DF forinden.

Men nok om nytårsforsæt – nu til ugens juridiske nyheder!


Løkke med et klart budskab for år 2018


Huskede du at oprette en pensionsopsparing, før 1-1-2018?


Det lyder også som en regning, man helst gerne vil undgå at betale


Det er Tyskland, der refereres til


Åhh Californication <33


En vigtig liste for en jurastuderende


Vigtig info i disse tider


(Visited 191 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 270116

Aktuelt - 27, januar 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner    Godmorgen og velkommen til ugens (og januars sidste) Onsdagspost. Onsdag den 27. januar 2016   Januar lakker mod enden, og det betyder særligt én ting: eksamensperiodens slutning. Alle er dog ikke færdige med deres eksaminer. Dette måtte Inger Støjberg og Kristian Jensen sande i den forgangne uge, da de skulle stå skoleret for selveste Europa-Parlamentet. Det skulle eftersigende have været en eksamination, hvor eleven blev ristet godt og grundigt, og hvor eksaminator ikke var […]

Læs mere

Onsdagsposten 220317

Aktuelt - 22, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 22. marts 2017 Okay. Der ikke er noget værre end typen, der gør opmærksom på, at hun/han er vokset op i en tid, hvor hundefilteret på snapchat ikke fandtes, men Snake på en Nokia 3310 var en realitet, og manglende kendskab til citaterne fra filmene”Anja og Viktor” var grund nok til, at man kunne kalde sig selv en kvalificeret outsider, men…. “Så er det blevet onsdag” lyder det […]

Læs mere