Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Endnu en uge, endnu en onsdag og endnu en eksamen. Sådan har de fleste jurastuderendes skema været fastlagt de sidste mange uger, men tiden er ved at være slut. I hvert fald for denne omgang. I min forvirring over, at det hverken er jul eller nytår mere, og jeg derfor ikke kan starte denne uges Onsdagspost med en klassisk julefrokostreference eller  godt nytår, har denne Onsdagspost ikke skabt sig selv. Jeg måtte i tænkeboks, og finde en af de gamle 2017’s mest brugte referencer frem: “Donald Trump”. En google-søgning, der lyder på Donald Trump, får for første gang gode nyheder frem: “Kan Oprah Winfrey vinde over Donald Trump i et kommende præsidentvalg?”. Rygterne om Oprah Winfrey og hendes kommende præsidentembede startede til søndagens Golden Globe, hvor hun ved prisuddelingen holdte en 10 minutter lang tale, hvor hun bl.a. talte om en lysere fremtid for kvinder. At verdens sladderblade har fået det til at lyde som en kommende præsidents takketale, er ingen overraskelse. Nyheder har det skabt, og det har i hvert fald også skabt denne uges Onsdagspost.

Men nok om spekulationer, nu til ugens juridiske nyheder.


Håbet er menneskets drivkraft.


Biva er nok de eneste, der ikke brød sig om udsalgsperioderne.


Zentropa. Klovn. Sexchikane.


En ny form for #metoo?


Ny persondataforordning hos kommunerne eller?


Så er alt som det plejer. 


Politikere plejer da altid at være til tiden. 


Husk, når eksamensperioden er forbi: Netværk!!!


 

(Visited 119 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 191218

Aktuelt - 19, december 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Dagens juridiske nyheder står som forventeligt på lidt mere svindel, en lille smule krænkelse med tilhørende undskyldninger som anledningsvist er krydret af med en verserende retssag i Trump-regimet. Hvis man ikke har fået lyttet til Third Ears podcast om “Kvinden med den tunge kuffert”, der tager fra by til by og giver sig ud for at være en anden end hun er, mens hun bedrager godhjertede mennesker, er der ikke mindre grund til at gøre […]

Læs mere

Onsdagsposten 101018

Aktuelt - 10, oktober 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Den forgangne onsdagspostuge har været spækket med store juridiske og politiske nyheder. Først og fremmest, er FN’s enorme klimarapport blevet udgivet med budskabet om, at vi stadigvæk kan nå at redde klimaet. Det kræver imidlertid, at vi tager os gevaldigt sammen, idet de kommende år bliver afgørende – mere end de har været afgørende tidligere! Hvis vi vender blikket mod den danske scene, har vi endnu en skandale i det offentlige – nu en 64-årig […]

Læs mere