Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Endnu en uge, endnu en onsdag og endnu en eksamen. Sådan har de fleste jurastuderendes skema været fastlagt de sidste mange uger, men tiden er ved at være slut. I hvert fald for denne omgang. I min forvirring over, at det hverken er jul eller nytår mere, og jeg derfor ikke kan starte denne uges Onsdagspost med en klassisk julefrokostreference eller  godt nytår, har denne Onsdagspost ikke skabt sig selv. Jeg måtte i tænkeboks, og finde en af de gamle 2017’s mest brugte referencer frem: “Donald Trump”. En google-søgning, der lyder på Donald Trump, får for første gang gode nyheder frem: “Kan Oprah Winfrey vinde over Donald Trump i et kommende præsidentvalg?”. Rygterne om Oprah Winfrey og hendes kommende præsidentembede startede til søndagens Golden Globe, hvor hun ved prisuddelingen holdte en 10 minutter lang tale, hvor hun bl.a. talte om en lysere fremtid for kvinder. At verdens sladderblade har fået det til at lyde som en kommende præsidents takketale, er ingen overraskelse. Nyheder har det skabt, og det har i hvert fald også skabt denne uges Onsdagspost.

Men nok om spekulationer, nu til ugens juridiske nyheder.


Håbet er menneskets drivkraft.


Biva er nok de eneste, der ikke brød sig om udsalgsperioderne.


Zentropa. Klovn. Sexchikane.


En ny form for #metoo?


Ny persondataforordning hos kommunerne eller?


Så er alt som det plejer. 


Politikere plejer da altid at være til tiden. 


Husk, når eksamensperioden er forbi: Netværk!!!


 

(Visited 119 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 020915

Aktuelt - 02, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 011117

Aktuelt - 31, oktober 2017

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Jeg håber, de værste tømmermænd fra årsfesten i lørdags er ved at lægge sig. Hvis ikke, så tag lige en pause fra det, du nu laver og hyg dig med den første Onsdagspost i november. Denne uge har især været kendetegnet ved indledningen af en ny måned, historier om sexchikane, sugardaters og karaktermord i pressen. Man kan vel næsten ikke have undgået at læse om Anna Mee, og denne uges Onsdagspost vil da heller ikke komme […]

Læs mere