Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Onsdag er en god dag. Ikke bare pga det åbenlyse faktum, at det er den dag, Onsdagsposten udkommer, men det er også denne dag, Roskilde Festival i den forgange uge annoncerede, at Eminem indtager Orange Scene og dermed måtte melde udsolgt.
Derudover markerer denne onsdag en ny uge, et nyt semester, og at en ny bestyrelse er blevet valgt! Det er mange firsts for sådan en Onsdagspost, så det er svært at vide, hvor man skal starte. Men starten på et nyt semester er altid lidt paradoksalt. På den ene side føler man, at det er alt for tidligt, at man knapt nok har forbrændt det sidste alkohol fra skiferien, og at man da på ingen måde har nået at have ferie endnu, så hvordan skal man have energi til allerede at starte på 3 nye fag?! Men på den anden side rummer semesterstarten også nyt håb; håb om, at man dette semester dukker op til alle seminarerne, og at man har læst pensum inden seminaret, så man ikke sidder og føler sig mere uvidende end Bertel Haarder på vej hjem til risengrød med konen, mens underviseren udspørger dig om, hvad culpa er?! (Denne går især ud til studerende, der påbegynder 2. semester nu). Det er også rigtig fint at have målsætninger, men let’s be real, dette semester bliver nok ikke markant anderledes for os end de andre. Og det er måske også fint nok.

Foruden en af de mest hypede nyheder længe – nemlig at Kylie Jenner har født, er der også nok at tage fat på på den juridiske front. Der er blevet afsagt dom over nogen af de sigtede i sagen om videredeling af børnepornografi, og der har været mere snak om maskeringsforbud.

Og med disse ord slutter min sidste Onsdagspost officielt. Det har været en fornøjelse uge efter uge at bringe jer ugens juridiske nyheder, og det er derfor også med lidt vemod i stemmen, at stafetten viderebringes. MEN jeg ved med garanti, at det er i trygge hænder. Så nu til det vigtigste – nemlig ugens juridiske nyheder!


Ugens mest centrale nyhed


… Og når en jurist udtaler sig, er det altid rigtigt


Hvis jeg var journalist, ville jeg klart tage det første fly til Maldiverne og rapportere live derfra


Super god ide at provokere yderligere, når man er den eneste overlevende terrormistænkte fra terrorangribet i Paris 2015


Største fald siden 2011 er ikke ligefrem en glædelig nyhed


At kalde sig selv kongen af copyright burde i sig selv få røde alarmklokker til at ringe


(Visited 301 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 230915

Aktuelt - 23, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 170118

Aktuelt - 17, januar 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! En rejse er ved at være slut. En epoke i mit liv er forbi. Det sidste komma i Stud.Jur. er sat. Jeg skal ligesom fuglen på den svømmende gris’ hoved flyve afsted. Tiden som redaktør er i morgen – torsdag d. 18. januar 2018 – fortid, og jeg skal give stafetten videre. Dette gøres dog ikke uden vemod i sindet og en klump i halsen…. Den kvikke læser har formentlig allerede fundet ud af, at […]

Læs mere