Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Så gik der endnu en uge, og det har endda været en ganske begivenhedsrig én af slagsen. I Danmark har Regeringen og DF afsluttet forhandlingerne om medieforliget og truffet en ganske følsom beslutning: DR’s budget reduceres med 20% og licensen afskaffes. Hvad det kommer til at betyde for den indholdsmæssige uafhængighed, når der nu årligt skal bevilges midler gennem Finansloven, bliver interessant at følge med i, men ikke desto mindre er én ting sikkert: En helt masse studerende vil slippe for den dårlige samvittighed og et liv i konstant frygt for, hvornår licensmanden næste gang banker på døren.

EU og Strobritannien er imidlertidig også kommet frem til en aftale: Den endelige skilsmisse udskydes 2 år og indtil da er der fastlagt en plan for overgangsperioden. Hvis vi bliver i Storbritannien kan vi passende vende denne uges nok mest omtalte emne: Cambridge Analytics. Afsløringerne om selskabet, og hvordan ikke bare Trump men samtlige politiske partier – også i Danmark – anvender Facebook-brugeres personlige data til at føre målrettede politiske kampagner, har kastet Facebook ud i deres hidtil værste krise, som indtil videre har betydet, at de har måttet vinke farvel til deres øverste sikkerhedschef og 37 mia. af deres markedsværdi.

Herudover kan vi nok heller ikke undgå at sende en tanke til Putin. Alt i mens har har gået og ventet på, at 23 engelske diplomater har skulle pakke deres kufferter, har han kunne glæde sig over, at han igen har slået ny rekord med intet mindre end 76 % af stemmerne ved valget i søndags – mon han også kender til Cambridge Analytics? Det betyder, at vi kan glæde os til 6 år mere, og se frem til at kunne ønske ham tillykke med et 25 års jubilæum ved slutningen af denne valgperiode.

Afslutningsvist bør vi rette opmærksomheden mod de australske advokater, der som følge af forbrydelserne mod befolkningen i Myanmar, har stillet krav om retsforfølgelse af statsoverhovedet Aung San Suu Kyi, der i øjeblikket befinder sig i Sydney.

Rigtig god læselyst!


Vejen til et sikkert valgresultat:

 

 


Til kommende advokater: Inspiration til en ny forretningsmodel


Brexit er udskudt 2 år 

 


Med 76 % af stemmerne er det vel en forventelig reaktion


Politisk flertal kræver nu regler om bevaring af mails


Ny trend: Valgkampe kan ikke føres uden ulovlige bidrag


Endnu flere vennetjenester i det offentlige Han var da også ved at blive for blødsøden… 

 


Australske advokater kæmper for befolkningen i Myanmar


Dong skal bøde for deres uopfindsomhed

(Visited 96 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 041115

Aktuelt - 04, november 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 110516

Aktuelt - 11, maj 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 11. maj 2016   Det er igen blevet onsdag, og denne gang en varm en af slagsen! Sommervejret har velsignet det ganske land, og selvom Pinsen ifølge DMI skulle blive forpestet med regn og sølle 10 grader, så skal det ikke ødelægge glæden ved de solstråler den danske befolkning, herunder ikke mindst de eksamensramte jurastuderende, har kunne nyde godt af den forgangne uge (også selvom det overvejende har resulteret […]

Læs mere