Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Ingen storkonflikt… Endnu.  Efter en nervepirrende nat i forligsen er de kommet det tættere på #EnLøsningForAlle, og Forligskvinden har derfor valgt at udskyde konflikten igen.

Mens Anders Bondo, Dennis Christensen og Flemming Vinther mfl. har siddet i Forligsinstitutionen og diskuteret frokostpause har Trump, Macron og Theresa May sendt missiler ned over Syrien som en reaktion på det formodede giftangreb i byen Douma. Ifølge Trump var dette selvfølgelig en “perfectly accomplished mission”, hvorimod Putin hævder, at der nærmest ikke var en eneste missil, der ramte det tilsigtede mål. Hvis vi dog bare kunne få #EnForklaringForAlle. Men det er nok for meget forlangt.

Inde på borgen er de imidlertidig stoppet med at blande sig i forhandlingerne, og de lader nu i stedet deres harme gå ud over Rigsrevisionen. De er trætte af, at de ikke kun skal stå på mål over vælgerne, når de f.eks. sælger Statens Serum Institut til en forsvindende lille del af markedsprisen, men at de nu også skal kritiseres af revisorerne, der tydeligvis ikke kan adskille revision fra politik. Derfor er en ny linje nu lagt: Kritikken skal højere grad modsvares end tages til efterretningen.

Og så en lille nyhed fra sidste uge, som vi med henblik på de kommende eksamener simpelthen ikke kunne lade gå forbi. Igen, igen er det blevet understreget, at det simpelthen ikke kan betale sig at plagiere. Også selvom man som studerende sagtens kan identificere sig med Mogens Jensens forsøg på at retfærdiggøre hans copy-paste af S-formandens nyhedsbrev. Indsæt en hvilken som helst juraprofessors (eller medstuderendes) navn i stedet for Mette Frederiksens, og du vil være inde i hovedet på enhver studerende, der har siddet skoleret overfor Kim Frost efter at have brændt nallerne på en retshistorieeksamen: ”Jeg mener simpelthennøjagtigt det samme som Mette Frederiksen om den sag. Jeg kunne godt bruge lang tid på at formulere det samme bare på en anden måde. Men det synes jeg ikke, der var nogen grund til.”

Herudover kan I læse om Papes reform af EMD, om Danmark der er blevet frikendt for et traktatbrudssøgsmål anlagt af Kommisionen, og endnu en borgmester i Københavns Kommune som har fået lidt problemer ift. nogle byggetilladelser og noget inhabilitet.

Rigtig god onsdag og rigtig god læselyst!

 


EN STOLT MAND! 


Glade lastbilchauffører: Danmark har foretaget en helt fin fortolkning  


Vist ærgerligt for Løkke, at decentraliseringen af den institution blot forblev et forslag tilbage i Februar


Pia Olsen Dyhr er gået til kamp mod stress og vil derfor skrive ”retten til fritid” ind i funktionærlovenBørnepornosagerne forsætter:Det må da trods alt være det største kompliment til Mette Frederiksen længe 

 


(Visited 203 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 090915

Aktuelt - 09, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 291014

Aktuelt - 29, oktober 2014

Onsdagsposten er sponsoreret Plesner

Læs mere