Godmorgen og velkommen til Onsdagposten!

Modsat politikerne inde i folktinget, der ellers lader til at være blevet helt kuldrede af den stadig lange ferie, der ligger foran dem, må vi andre snart begynde at se virkeligheden i øjnene. Næste uge starter omtrent 800 nye studerende, og vi glæder os selvfølgelig umådelig meget til at byde dem velkommen til fem spændende år præget af grin, gråd, og kronisk præstationsangst..

Udenfor Søndre Campus hersker der muligvis også lidt tvivl om, hvorvidt man skal grine eller græde. For første gang i historien har Rigsrevisionen nemlig måttet tage forbehold for et helt statsligt regnskab. Dog må man formentlig antage, at præstationsangst ikke er noget, der til dagligt tynger SKATs medarbejdere.

Hertil er DF kommet med endnu et godt forslag, der i betænkelig grad regulerer befolkningens sociale adfærd og indskrænker den personlige frihed. Heldigvis mestrer partiet symbolpolitikkens finesser til fingerspidserne og forslaget vedrører derfor kun håndtryk til selve ceremonien, der afholdes i forbindelse med, at man tildeles et dansk statsborgerskab.

Slutteligt en lille henvisning til to spændende artikler nedenfor om Trump-regimet, hvor turen nu er kommet til kampagnechefen og advokaten.

Rigtig god læselyst!

 


ET HISTORISK DÅRLIGT STYKKE ARBEJDE: 

a


NU DA ANKLAGEMYNDIGHEDEN KOMMER TIL KORT, KAN VI KUN KRYDSE FINGRE FOR ET BLÅT MIDTVEJSVALGSYMBOLPOLITIK NÅR DET ER BEDST: 


MORAL ER GODT, DOBBELTMORAL ER DOBBELT SÅ GODT 
(Visited 231 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 200116

Aktuelt - 20, januar 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner    Godmorgen og velkommen til ugens onsdagspost. Onsdag den 20. januar 2016   Det er blevet onsdag, og denne gang en kold en af slagsen. Vinteren har for alvor fået sit tag i det ganske land, og det kan mærkes. Det er imidlertid ikke kun Danmark der oplever temperaturer under frysepunktet, det gør amerikansk politik også. Ugens store nyheder indebærer således beretninger fra den amerikanske valgkamp, hvor Donald Trump i form af kontroversielle udtalelser har […]

Læs mere

Onsdagsposten 230817

Aktuelt - 23, august 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 23. august 2017   Sommeren synger på sidste vers (hvis man overhovedet kan sige, at den har været i nærheden af at synge i år), og atter et semester står for døren. Inden vi for alvor kaster os over en ny tid, må det dog være tid til at gøre status. Status over en sommerferie, der særligt på to punkter har adskilt sig markant fra de sommerferier, vi er vant til. […]

Læs mere