Godmorgen og velkommen til Onsdagposten!

Modsat politikerne inde i folktinget, der ellers lader til at være blevet helt kuldrede af den stadig lange ferie, der ligger foran dem, må vi andre snart begynde at se virkeligheden i øjnene. Næste uge starter omtrent 800 nye studerende, og vi glæder os selvfølgelig umådelig meget til at byde dem velkommen til fem spændende år præget af grin, gråd, og kronisk præstationsangst..

Udenfor Søndre Campus hersker der muligvis også lidt tvivl om, hvorvidt man skal grine eller græde. For første gang i historien har Rigsrevisionen nemlig måttet tage forbehold for et helt statsligt regnskab. Dog må man formentlig antage, at præstationsangst ikke er noget, der til dagligt tynger SKATs medarbejdere.

Hertil er DF kommet med endnu et godt forslag, der i betænkelig grad regulerer befolkningens sociale adfærd og indskrænker den personlige frihed. Heldigvis mestrer partiet symbolpolitikkens finesser til fingerspidserne og forslaget vedrører derfor kun håndtryk til selve ceremonien, der afholdes i forbindelse med, at man tildeles et dansk statsborgerskab.

Slutteligt en lille henvisning til to spændende artikler nedenfor om Trump-regimet, hvor turen nu er kommet til kampagnechefen og advokaten.

Rigtig god læselyst!

 


ET HISTORISK DÅRLIGT STYKKE ARBEJDE: 

a


NU DA ANKLAGEMYNDIGHEDEN KOMMER TIL KORT, KAN VI KUN KRYDSE FINGRE FOR ET BLÅT MIDTVEJSVALGSYMBOLPOLITIK NÅR DET ER BEDST: 


MORAL ER GODT, DOBBELTMORAL ER DOBBELT SÅ GODT 
(Visited 227 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 010715

Aktuelt - 01, juli 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 010317

Aktuelt - 01, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 1. marts 2017 Den sidste uge har på mange måder været en historisk uge, hvor vi bl.a. kan huske tilbage på årets første Jurabar – og ikke bare en hvilken som helst en af slagsen, men endda også den første på Søndre Campus. Derudover er det nok heller ikke gået nogens næse forbi, at der vist blev kåret en forkert vinder til Oscar-uddelingen, og dette vil da også berøres i det […]

Læs mere