Godformiddag og velkommen til Onsdagsposten!

Med Danske Bank og fastelavn på KUA bag os, er det på tide at vende tilbage til den sædvanlige linde strøm af politikere, der udfordrer vores retsprincipper, bandekriminalitet og dertilhørende lovpakker og endelig, mediernes forglemmigej, Peter Madsen. Alle tre temaer er nemlig godt repræsenteret i den forgangne onsdagspostuges nyhedsbillede. Og hvis det ikke skulle være nok, kan den utilfredse læser formegentlig finde trøst i en artikel om endnu en gammel kending – Yahya Hassan. Han er nemlig lige blevet tiltalt for 40 kriminelle forhold.

Hvis vi hæver os fra de nationale bevægelser og stiller skarpt på EU, har vi også en genganger med ny udvikling – nemlig Polens opgør med retssikkerheden. Her har EU-Kommisionen nu taget bladet fra munden og valgt at indbringe ‘retsreformerne’ for EU-Domstolen. Denne Onsdagspost står med andre ord, for de tilbagevendende læsere, i nostalgiens tegn.

God onsdag og god læselyst!

 

(Visited 57 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 150715

Aktuelt - 15, juli 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 250315

Aktuelt - 25, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere