Godformiddag og velkommen til Onsdagsposten!

Med Danske Bank og fastelavn på KUA bag os, er det på tide at vende tilbage til den sædvanlige linde strøm af politikere, der udfordrer vores retsprincipper, bandekriminalitet og dertilhørende lovpakker og endelig, mediernes forglemmigej, Peter Madsen. Alle tre temaer er nemlig godt repræsenteret i den forgangne onsdagspostuges nyhedsbillede. Og hvis det ikke skulle være nok, kan den utilfredse læser formegentlig finde trøst i en artikel om endnu en gammel kending – Yahya Hassan. Han er nemlig lige blevet tiltalt for 40 kriminelle forhold.

Hvis vi hæver os fra de nationale bevægelser og stiller skarpt på EU, har vi også en genganger med ny udvikling – nemlig Polens opgør med retssikkerheden. Her har EU-Kommisionen nu taget bladet fra munden og valgt at indbringe ‘retsreformerne’ for EU-Domstolen. Denne Onsdagspost står med andre ord, for de tilbagevendende læsere, i nostalgiens tegn.

God onsdag og god læselyst!

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 200716

Aktuelt - 20, juli 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 20 . juli 2016 Det’ sommer, det’ sol og det Sø.. Onsdag – det betyder én ting, nemlig at Onsdagsposten trofast dukker op på din skærm. Om du fejrer sommerferien på en hvid sandstrand, i pulserende storbyer eller, som undertegnede, i (imponerende) kolde Danmark, får du nu muligheden for at holde dig opdateret på, hvad der egentlig sker for tiden. Men vær parat. Det er ikke solstråhistorier, der […]

Læs mere

Onsdagsposten 281015

Aktuelt - 28, oktober 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere