Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Tømmermændene efter årsfesten har efterhånden lagt sig – både de fysiske og de moralske… Det må dog også alt taget i betragtning siges at være en nødvendighed, når den virkelighed, vi i øjeblikket vågner op til, er en verden i brand: Brevbomber, milliardsvindel og diplomatisk krise mellem Iran og Danmark.

Hvis vi starter med det første bør det nok overvejes om genren ”True Crime” er noget Netflix forsat bør sende, eller om det simpelthen udgør en for stor risiko for ende med at tjene som inspirationskilde for svage sjæle. Der er i hvert fald nok nogle demokrater som ville have sat pris på, hvis serien ”Manhunt: Unabomber” ikke havde været sådan en succes i begyndelsen af året.

Dernæst har Anders Samuelsen tydeligvis fået blod på tanden af den gode respons på reaktionen over for Saudi Arabien og tog i går, som han selv udtrykker det, et ”meget stærkt og helt usædvanligt diplomatisk skridt” og hev den danske ambassadør hjem fra Teheran. Årsagen: et iransk attentatforsøg på gruppen ASLMA, der af den iranske regering er klassificeret som en terrororganisation.

Blandt ugens juridiske nyheder kan I desuden bl.a. læse om den amerikanske advokat, der i SKATs jagt på de milliardsvindlende banker, føler sig forpligtet til et beskytte det forsvarsløse individ mod den store, stygge stat.

Rigtig god læselyst!

  

(Visited 247 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 160316

Aktuelt - 16, marts 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 16. marts 2016 Det var i går fem år siden, at krigen i Syrien brød ud. En krig, der startede med noget så banalt som en gruppe teenagedrenges graffiti på en mur i en syrisk provinsby, hvor de kritiserede Assad efter revolutionerne i Tunesien og Egypten. Assad-regimet fandt sig ikke i kritikken, og det var således den efterfølgende fængsling og voldsomme tortur af drengene, der skulle vise sig […]

Læs mere

Onsdagsposten 080217

Aktuelt - 08, februar 2017

  Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 8. februar 2017   Et gammelt ordsprog siger, at “når en dør lukkes, åbnes der en ny” – og heldigvis da, for det betyder, at jeg i denne uge har fået lov at åbne døren til en ny verden med onsdagsposter. Det er mig en ære at bære stafetten videre og lade Onsdagsposten bevare sin triumferende plads blandt andre konkurrerende morgenrutiner, der nu ellers hersker midt på ugen. Ud […]

Læs mere