Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Tømmermændene efter årsfesten har efterhånden lagt sig – både de fysiske og de moralske… Det må dog også alt taget i betragtning siges at være en nødvendighed, når den virkelighed, vi i øjeblikket vågner op til, er en verden i brand: Brevbomber, milliardsvindel og diplomatisk krise mellem Iran og Danmark.

Hvis vi starter med det første bør det nok overvejes om genren ”True Crime” er noget Netflix forsat bør sende, eller om det simpelthen udgør en for stor risiko for ende med at tjene som inspirationskilde for svage sjæle. Der er i hvert fald nok nogle demokrater som ville have sat pris på, hvis serien ”Manhunt: Unabomber” ikke havde været sådan en succes i begyndelsen af året.

Dernæst har Anders Samuelsen tydeligvis fået blod på tanden af den gode respons på reaktionen over for Saudi Arabien og tog i går, som han selv udtrykker det, et ”meget stærkt og helt usædvanligt diplomatisk skridt” og hev den danske ambassadør hjem fra Teheran. Årsagen: et iransk attentatforsøg på gruppen ASLMA, der af den iranske regering er klassificeret som en terrororganisation.

Blandt ugens juridiske nyheder kan I desuden bl.a. læse om den amerikanske advokat, der i SKATs jagt på de milliardsvindlende banker, føler sig forpligtet til et beskytte det forsvarsløse individ mod den store, stygge stat.

Rigtig god læselyst!

  

(Visited 247 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 190417

Aktuelt - 19, april 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 19. april 2017 Godmorgen og velkommen til den første Onsdagspost ovenpå påskeferien. Hvis man skulle sætte en form for overskrift på denne uge (udover for meget mad og alkohol), må det nok være valg. Med dette menes der både valg ude i den store verden, men som jurastuderende har man også stået over for en form for valg i påskeferien. Lad mig uddybe; Der findes to former for […]

Læs mere

Onsdagsposten 260417

Aktuelt - 26, april 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 26. april 2017 I en tid, hvor frygt, tårer og frustrationer egentlig kun burde være forbundet med de kommende eksaminer i maj- og junimåned, kan man undres over, at dette langt fra er tilfældet. Verden er af lave, og den seneste måned har det vist sig, at Islamisk Stat desværre ikke giver alt for let op. Islamisk Stat hævdede tidligere på året at stå bag både angrebet i  London og Stockholm. […]

Læs mere