Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Tømmermændene efter årsfesten har efterhånden lagt sig – både de fysiske og de moralske… Det må dog også alt taget i betragtning siges at være en nødvendighed, når den virkelighed, vi i øjeblikket vågner op til, er en verden i brand: Brevbomber, milliardsvindel og diplomatisk krise mellem Iran og Danmark.

Hvis vi starter med det første bør det nok overvejes om genren ”True Crime” er noget Netflix forsat bør sende, eller om det simpelthen udgør en for stor risiko for ende med at tjene som inspirationskilde for svage sjæle. Der er i hvert fald nok nogle demokrater som ville have sat pris på, hvis serien ”Manhunt: Unabomber” ikke havde været sådan en succes i begyndelsen af året.

Dernæst har Anders Samuelsen tydeligvis fået blod på tanden af den gode respons på reaktionen over for Saudi Arabien og tog i går, som han selv udtrykker det, et ”meget stærkt og helt usædvanligt diplomatisk skridt” og hev den danske ambassadør hjem fra Teheran. Årsagen: et iransk attentatforsøg på gruppen ASLMA, der af den iranske regering er klassificeret som en terrororganisation.

Blandt ugens juridiske nyheder kan I desuden bl.a. læse om den amerikanske advokat, der i SKATs jagt på de milliardsvindlende banker, føler sig forpligtet til et beskytte det forsvarsløse individ mod den store, stygge stat.

Rigtig god læselyst!

  

(Visited 242 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 210218

Aktuelt - 21, februar 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Det har været en uge i sorgens tegn. Ikke kun Prins Henrik, men faktisk hele Danmark har befundet sig i ”Castrum Doloris”. Vi har i den forgangne uge samlet os i sorgen – endda på trods af Kulturministerens forsøg på at splitte os ad ved beskyldninger for hykleri. Prinsen af Kongehuset, men Kongen af folket, har, som erklæret i sidste Onsdagspost, forladt Riget for bestandig. Hans minde lever dog videre, men har alligevel efterladt et […]

Læs mere

Thi kendes for ret – du skal til Paris!

Aktuelt - 04, september 2017

Af Daniel Boalth Petersen   Det var blevet morgen den 8. marts 2017, og vi – vinderholdet af JD’s Processpil 2016 – stod pakket og parate til takeoff i Københavns Lufthavn med retning mod det skønne Paris – alt betalt og sponseret af advokatfirmaet LETT (nu DLA Piper).   Thi kendes for ret Forud var gået et hektisk semester for gruppen på fem. Vi var et sammensat hold af flere årgange fra dels bachelor-, dels kandidatuddannelsen. Ved siden af studiet, studiearbejde og […]

Læs mere