Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Den forgangne uge har i sandhed stået i det folkelige tegn.

Skulle det være gået nogens næse forbi, så har der i løbet af den seneste uge været afholdt folkemøde på Bornholm. Et folkemøde, hvor man som eksamensramt studerende misundeligt kunne se til fra stuen, mens der blev drukket fadøl i sol og torden og diskuteret politik på en noget mindre krigerisk måde, end hvad vi har set under de sidste mange ugers valgkamp.

Folkeligt var det også, da vores alle sammens Dannebrog fyldte 800 år. Her på redaktionen er vi bestemt ikke for fine til at sende et tillykke hendes vej. At dømme ud fra vejret, så kunne opførslen i det forgangne år måske have været bedre, men det må vi, som danskere, nok tage på vores (flag)kappe.

Jeg skal ikke spilde mere tid på hverken folkefest eller runde fødselsdage, men i stedet gå fluks videre til denne uges juridiske nyheder, hvad enten de læses som en del af sommerferien, eller som en tiltrængt overspringshandling fra Henrik Zahles rød/grønne bog.

God onsdag og god læselyst til jer alle!


 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 200416

Aktuelt - 20, april 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 20. april 2016   Kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård er sprunget ud, solen står endelig op, før Fanden får sko på, og sæsonpræmiere på Game of Thrones venter lige om hjørnet. Kort sagt: Summer is coming, og tilværelsen synes efterhånden ganske tålelig. Imidlertid har den forgange uge naturligvis ikke været uden nyheder, der har formået at frembringe masser af følelser, lige fra forbavselse til frustration. For det første er det værd at […]

Læs mere

Onsdagsposten 021014

Aktuelt - 01, oktober 2014

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere