Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Den forgangne uge har i sandhed stået i det folkelige tegn.

Skulle det være gået nogens næse forbi, så har der i løbet af den seneste uge været afholdt folkemøde på Bornholm. Et folkemøde, hvor man som eksamensramt studerende misundeligt kunne se til fra stuen, mens der blev drukket fadøl i sol og torden og diskuteret politik på en noget mindre krigerisk måde, end hvad vi har set under de sidste mange ugers valgkamp.

Folkeligt var det også, da vores alle sammens Dannebrog fyldte 800 år. Her på redaktionen er vi bestemt ikke for fine til at sende et tillykke hendes vej. At dømme ud fra vejret, så kunne opførslen i det forgangne år måske have været bedre, men det må vi, som danskere, nok tage på vores (flag)kappe.

Jeg skal ikke spilde mere tid på hverken folkefest eller runde fødselsdage, men i stedet gå fluks videre til denne uges juridiske nyheder, hvad enten de læses som en del af sommerferien, eller som en tiltrængt overspringshandling fra Henrik Zahles rød/grønne bog.

God onsdag og god læselyst til jer alle!


 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Når Netflix and Chill bliver kedeligt

Aktuelt - 08, marts 2016

Når Netflix and Chill bliver kedeligt   Af Zacharias Grassmé Taj   Det er søndag, du har tømmermænd, og overskuddet til at tage fat på næste uges læsning virker uendelig langt væk. Med en djævel og en engel på hver sin skulder, starter der sig en konflikt i dit eget indre diskussionsforum – stedet hvor enhver rationel debat for længst er forsvundet. Her er argumenter som ”man skal jo også have lov til at slappe af engang imellem” og ”så […]

Læs mere

Onsdagsposten 010217

Aktuelt - 01, februar 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 1. februar 2017 Her gik du nok og troede, at et nyt år, en ny dag og nu også en ny måned betød, at du ikke behøvede høre mere om Trump i Onsdagsposten. Det kan du så godt glemme alt om. Den forgangne uge har nemlig været alt andet end begivenhedsløs for den meget nyligt indsatte præsident. Det kan godt være, han ikke er gået i gang med at […]

Læs mere