Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Hedebølgen har lagt sig tungt over Danmark de sidste par dage og det lader til at nyhedsstrømmen følger vejret og vi må konstatere, at nyhedstrømmen synes at være tørret ud. Den forgange uge har i hvertfald været usædvanlig stille!

Helt begivenhedsforladt har den forgange uge dog ikke været og især én sag har fyldt meget i denne uge. Her på redaktionen følger vi tæt sagen om (not so) A$AP (out of jail) Rocky, som nu er blevet tiltalt for vold og hvor sagen i går kom for byretten i Stockholm trods stor modstand og utilfredshed fra Trump, Bieber og Mr & Mrs West. Sagen, som netop nu deler vandende, har medført en sand twitterstorm mod Sverige fra inkarnerede A$AP Rocky fans og stærkt følelsesladede twitterudbrud med opfordringer til at boycotte alt svensk. Og hvordan ligger man så maksimalt pres på Sverige for at få løsladt verdenstjernen? Man opfordrer selfølgelig alle A$AP Rocky fans til at boycotte IKEA indtil A$AP Rocky er løsladt. Hvem der blinker først må tiden vise… Det kan gå hen og blive en langvarig affære. Indtil videre ser det dog ud til, at det svenske retssystem vil gå sin gang uden skelen til hverken Trump, Bieber eller Kanye West. Men én ting er i hvert fald sikkert: A$AP Rocky fansene ser ud til at måtte undvære götebullar og billig softice i IKEA – i hvert fald lidt tid endnu.

Nok om A$AP. Nu til ugens juridiske nyheder!

God onsdag og god læselyst.

 

.


 


 


 

 

(Visited 112 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 080317

Aktuelt - 08, marts 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 8. marts 2017 Det er stadig marts, og der er stadig et par måneder til, at en del af os sidder med følelsen af “Roskildeblues” og igen skal vente endnu et år på, at vi må vælte hegnet til Danmarks største musikalske marker. Vi kan vist godt blive enige om, at et år er lang tid for de fleste festivalsgængere, så frygt ej. Vi kan nemlig roligt finde […]

Læs mere

Onsdagsposten 261114

Aktuelt - 26, november 2014

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere