Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Vi starter med en glædelig nyhed i denne mørke tid, hvis det skulle være gået nogens næse forbi, har Danmark endelig kvalificeret sig til EM. Vi kan derfor se frem til at næste semesters eksamenslæsning bliver spicet up med landsholdsfodbold og humlegranater! I samme anledning håber vi selfølgelig at se Zanka på banen, (forhåbentlig i den danske landsholdstrøje og ikke den tyrkiske), hvis altså ikke det etiske fodboldråd har bortvist ham herfra. Zanka er nemlig landet på det nye etiske fodboldråds skrivebrod, som nu skal tage stilling til sagen med Zanka.

Vi skal også runde et andet skrivebord, nemlig vores kære udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, hvor der lige nu ligger tre fremmedkriger, som venter på at få deres skæbne afgjort i e-boks. Aldrig har NemID-appen haft så mange downloads i Syrien, som i den sidste uge! Apropos Tesfaye, så har han formentlig leveret indholdet til eksamen i IGR til næste semester, og rettevejledningen må i så fald blive en lang diskussion om, hvorvidt det er muligt at fratage personer deres statsborgerskab ved ministerbeslutning og uden reel domstolsprøvelse, og ende med en konklusionen om, at den “fyldetsgørende besvarelse nævner, at der består en vis mindre procesrisiko ved en sådan ret for en minister”.

Fra hellig krig til selleri, Burger King er kommet i vælten! Burger Kings nyligt lancerede plantebøf fik ikke den modtagelse fra veganere verden over, som de ellers havde håbet på. Fastfoodkæden havde trods gode intentioner overset, at en plantebøf ikke skal steges sammen med en konventionel whopper bøf, hvilket har resulteret i søgsmål fra lidt hidsige veganere.

Men nok whopper, helligkrigere og Zanka, nu til kernen af de juridiske nyheder!

God onsdag og god læselyst!
 


 


 

(Visited 180 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Introforløbet set i bakspejlet

Aktuelt - 19, september 2016

Tre uger er gået, og ordet “intro” er efterhånden ikke på alles læber længere. Det er blevet tid til at gøre status. Om du er i gang med at skrive speciale, eller om du netop har “overstået” introforløbet, kan du få en bid af eventyret her, hvor to russere og en tutor beretter om et fantastisk introforløb. Af Lasse Jos Jannok Petersen, Sascha Simone Ellegaard Lassen, & Amalie Munch Jensen       Af Lasse Jos Jannok Petersen, russer   Da jeg fik at […]

Læs mere

170419

Aktuelt - 17, april 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Påskefreden er så småt begyndt at sænke sig over Stud.Jur-redaktionen – men dette skal ikke forhindre os i at ønske jer en glædelig påske og en god onsdag. Vi går en hellig tid i møde med påskefrokoster, påskesnaps og påskeæg, har du derfor ikke tid til at scrolle dit nyhedsfeed igennem, så kan du glæde dig over, at vi bringer dig ugens påskenyheder! Vi starter med den mest hellige, sørgelige og breaking nyhed: I mandags […]

Læs mere