Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Vi starter med en glædelig nyhed i denne mørke tid, hvis det skulle være gået nogens næse forbi, har Danmark endelig kvalificeret sig til EM. Vi kan derfor se frem til at næste semesters eksamenslæsning bliver spicet up med landsholdsfodbold og humlegranater! I samme anledning håber vi selfølgelig at se Zanka på banen, (forhåbentlig i den danske landsholdstrøje og ikke den tyrkiske), hvis altså ikke det etiske fodboldråd har bortvist ham herfra. Zanka er nemlig landet på det nye etiske fodboldråds skrivebrod, som nu skal tage stilling til sagen med Zanka.

Vi skal også runde et andet skrivebord, nemlig vores kære udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, hvor der lige nu ligger tre fremmedkriger, som venter på at få deres skæbne afgjort i e-boks. Aldrig har NemID-appen haft så mange downloads i Syrien, som i den sidste uge! Apropos Tesfaye, så har han formentlig leveret indholdet til eksamen i IGR til næste semester, og rettevejledningen må i så fald blive en lang diskussion om, hvorvidt det er muligt at fratage personer deres statsborgerskab ved ministerbeslutning og uden reel domstolsprøvelse, og ende med en konklusionen om, at den “fyldetsgørende besvarelse nævner, at der består en vis mindre procesrisiko ved en sådan ret for en minister”.

Fra hellig krig til selleri, Burger King er kommet i vælten! Burger Kings nyligt lancerede plantebøf fik ikke den modtagelse fra veganere verden over, som de ellers havde håbet på. Fastfoodkæden havde trods gode intentioner overset, at en plantebøf ikke skal steges sammen med en konventionel whopper bøf, hvilket har resulteret i søgsmål fra lidt hidsige veganere.

Men nok whopper, helligkrigere og Zanka, nu til kernen af de juridiske nyheder!

God onsdag og god læselyst!
 


 


 

(Visited 105 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 200219

Aktuelt - 19, februar 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Den forgangne uge har budt på en forsmag på foråret. Fuglene kvidrer, luften er blevet lunere, og vi kan for alvor mærke at dagene bliver lysere. Forårsfornemmelserne sniger sig langsomt ind under huden her på Stud.Jur-redaktionen. Har du også kæmpet en ihærdig kamp med at forstå Zahles kringlede sætninger, eller har du mon tilsidesat Gomard for det gode vejr? Og i samme ombæring misset ugens nyheder? Så frygt ej! Stud.Jur-redaktionen bringer dig hermed ugens nyheder. […]

Læs mere

Onsdagsposten 091215

Aktuelt - 09, december 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere