Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten julespecial!

Så blev det endelig december.. En måned, som er fyldt med julehygge, risengrød, julekalender og kys under mistelten. Men hov, du glemte måske i et kort øjeblik at du er jurastuderende, og at din decembermåned derfor skal bruges på eksamenslæsning og lange søvnløse nætter, hvor du istedet for at drømme om dine julegaver, drømmer om alverdens paragraffer. Måske et 12-tal i obligationsret eller udvidet skatteret er skrevet på dette års ønskeliste? Det er jo trods alt en ønskeliste!

Inde på Borgen er der bestemt heller ikke tid til at nyde sin risengrød og se julekalender. Den ellers juleglade Bertel Haarder har traditionen tro skrevet en julesang, hvor han har valgt at medtage et vers om den voldtægtssag, der fandt sted i teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager bolig. Men sangen har ikke ligefrem skabt en god julestemning på borgen, og nogle mener endda Bertel har tabt grødskeen. Ifølge Bertel selv er det blot en julespøg! Du kan selv overveje om sangen skal forkastes eller byttes ud med højt fra træets grønne top, når i danser rundt om træet juleaften.

Men nu til kernen af de juridiske nyheder!

 


 

(Visited 214 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 041115

Aktuelt - 04, november 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Pia Mark – IUNO

Aktuelt - 09, april 2015

BROOKLYN PÅ BRYGGEN Islands Brygge huser mange store virksomheder, og for to år siden blev endnu en føjet til listen. Parallelt med Njalsgade ligger en stor baggård, hvis charme og udseende mest af alt minder om noget, jeg har set i New York. Brosten så langt øjet rækker, og synlige brandtrapper som flugter langs de høje murstensrøde bygninger. I en af disse bygninger holder advokatfirmaet IUNO til, som jeg besøgte en fredag eftermiddag til en snak om livet og hverdagen […]

Læs mere