Godmorgen og velkommen til denne uges Onsdagspost!

Der er nu officielt under en uge til juleaften, hvilket betyder, at alle jurastuderende har brugt de sidste par uger inde i en boble bestående af paragraffer, principper og undtagelser til undtagelser. Sene aftener på læsesale medfører ofte, at man glemmer at følge med i verdenen omkring én, men frygt ej! Her kommer en opsummering af den seneste uges nyheder, så du kan blive opdateret, mens du drikker dagens første kop kaffe. God læselyst!

Det udviklede sig til en skudduel, da politiet i søndags igen ville anholde en af hovedpersonerne i den omfattende GREED-sag, som er en af danmarkshistoriens største hvidvasksager. Den dansk-pakistanske, NA, var egentlig ikke længere varetægtsfængslet, men da NA i flere omgange har forsøgt at påvirke vidnerne i sagen, mente anklagere, at NA skulle varetægtsfængsles igen. Efter en jagt, der medførte, at både Langebro og Knippelsbro blev lukket midlertidigt, blev NA anholdt i Dragør og er nu igen varetægtsfængslet.

I sidste uge dukkede to små børn op på gaden i Aarhus. Forældrene til børnene er endnu ikke fundet, men faren er muligvis identificeret. Børnenes farmor er blevet tiltalt for at efterlade børnene og således efterlade dem i en hjælpeløs tilstand.

En 65-årig kvinde er blevet idømt 7 års fængsel for 3 gange at have forsøgt at slå hendes mand ihjel under hospitalsindlæggelse. Hun nægter sig dog skyldig, hvorfor sagen nu er anket til landsretten.

Slutteligt kommer man ikke udenom at nævne, at Boris Johnson og De Konservative har vundet en overbevisende sejr. De har nu derfor langt om længe mandat til at kræve Brexit gennemført. Det næste skridt for Johnson er at få forhandlet en handelsaftale på plads med EU.

JD ønsker alle en god onsdag og mange gange held og lykke med eksamenerne.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 261218

Aktuelt - 26, december 2018

Godformiddag og velkommen til Onsdagsposten! … Og rigtig glædelig jul! Her på 2. juledag er vi alle lidt ramte oven på de sidste par dages vulgære fortærringer og ser med en blanding af fråde og foragt frem til endnu et par dage med culpøse mængder af fiskefilleter, frikadeller og snaps. Da dette er den sidste Onsdagspost, inden året går på hæld, vil vi benytte lejligheden til at se lidt tilbage på “året der gik”. I Kongehuset var det som bekendt […]

Læs mere

Onsdagsposten 130219

Aktuelt - 13, februar 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Solen har valgt at vise sig fra en mere gavmild side end i sidste uge, og de seneste dage har budt på en anelse flere solstråler, end hvad sidste uges vejr lod os turde håbe på. Man skal dog ikke lade sig snyde af lidt blå himmel for det klassiske februar-vejr ligger stadig og lurer, men nu har vi fået en smagsprøve på lysere tider, så mon ikke vi snart går dem i møde. I […]

Læs mere