Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Nogle knokler til det sidste, mens andre allerede nyder friheden fra KUA – uanset hvad er nyhederne sandsynligvis faldet ned som en 2. prioritet den sidste månedstid, og du kan derfor glæde dig over, at vi giver dig et indblik i den juridiske nyhedstrøm!

Vi starter som altid med den mest BREAKING: MEGXIT – Prins Harry og hertuginde Meghan Markle trækker sig tilbage fra deres royale forpligtelser, og vil istedet dele deres tid imellem Canada og England. Den kvikke læser (og nørdet suitsfan..) vil bide mærke i at SUITS er optaget i Canada og Harry og Meghan har yderligere proklameret, at de vil være økonomiske uafhængige. Måske Meghan kan få sit gamle job hos Pearson Hardman tilbage?

Vi hopper videre til borgen! Kristian Jensen har ikke fulgt Venstres spilleregler og det har kostet ham samtlige udvalgsposter i Folketinget. Det er en hård start på 2020 for Kristian Jensen, men til trods for fyringen håber vi at Pernille Rosendahls ‘love will keep him warm’.

Men nok om MEGXIT og Kristian Jensen, nu til kernen af de juridiske nyheder! Rigtig god læselyst og god onsdag!

 

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 110516

Aktuelt - 11, maj 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 11. maj 2016   Det er igen blevet onsdag, og denne gang en varm en af slagsen! Sommervejret har velsignet det ganske land, og selvom Pinsen ifølge DMI skulle blive forpestet med regn og sølle 10 grader, så skal det ikke ødelægge glæden ved de solstråler den danske befolkning, herunder ikke mindst de eksamensramte jurastuderende, har kunne nyde godt af den forgangne uge (også selvom det overvejende har resulteret […]

Læs mere

Onsdagsposten 110215

Aktuelt - 11, februar 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere