Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Nogle knokler til det sidste, mens andre allerede nyder friheden fra KUA – uanset hvad er nyhederne sandsynligvis faldet ned som en 2. prioritet den sidste månedstid, og du kan derfor glæde dig over, at vi giver dig et indblik i den juridiske nyhedstrøm!

Vi starter som altid med den mest BREAKING: MEGXIT – Prins Harry og hertuginde Meghan Markle trækker sig tilbage fra deres royale forpligtelser, og vil istedet dele deres tid imellem Canada og England. Den kvikke læser (og nørdet suitsfan..) vil bide mærke i at SUITS er optaget i Canada og Harry og Meghan har yderligere proklameret, at de vil være økonomiske uafhængige. Måske Meghan kan få sit gamle job hos Pearson Hardman tilbage?

Vi hopper videre til borgen! Kristian Jensen har ikke fulgt Venstres spilleregler og det har kostet ham samtlige udvalgsposter i Folketinget. Det er en hård start på 2020 for Kristian Jensen, men til trods for fyringen håber vi at Pernille Rosendahls ‘love will keep him warm’.

Men nok om MEGXIT og Kristian Jensen, nu til kernen af de juridiske nyheder! Rigtig god læselyst og god onsdag!

 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Jurist i kamp mod tortur

Aktuelt - 10, december 2017

Hvad er juristens rolle i kampen mod tortur? Therese Rytter, chefjurist hos DIGNITY og medlem af Europarådets komité til forebyggelse af tortur, fortæller om sit vigtige og alsidige arbejde.   Det var oprindeligt ikke med menneskeretten for øje, at Therese Rytter søgte ind på jurastudiet, men det blev hurtigt tydeligt for hende, at det var straffe- og menneskeretten, der interesserede hende, og at ingen af de formueretlige fag oprigtigt fangede hendes interesse. Under kandidaten fik hun ansættelse som stagiaire i […]

Læs mere

Onsdagsposten 220217

Aktuelt - 22, februar 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 22. februar 2017 Nu gør jeg lige noget helt banebrydende. Jeg har taget den beslutning, at denne udgave af Onsdagsposten skal være den første i 2017, hvor I bliver befriet fra at læse om Trumps lumske ballader. Ja I læste rigtigt. Navnet Trump vil ikke blive nævnt mere i dagens, Onsdagspost. Det er vel egentlig også bare mest af alt passende, når jeg allerede har formået at få nævnt […]

Læs mere