Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Nogle knokler til det sidste, mens andre allerede nyder friheden fra KUA – uanset hvad er nyhederne sandsynligvis faldet ned som en 2. prioritet den sidste månedstid, og du kan derfor glæde dig over, at vi giver dig et indblik i den juridiske nyhedstrøm!

Vi starter som altid med den mest BREAKING: MEGXIT – Prins Harry og hertuginde Meghan Markle trækker sig tilbage fra deres royale forpligtelser, og vil istedet dele deres tid imellem Canada og England. Den kvikke læser (og nørdet suitsfan..) vil bide mærke i at SUITS er optaget i Canada og Harry og Meghan har yderligere proklameret, at de vil være økonomiske uafhængige. Måske Meghan kan få sit gamle job hos Pearson Hardman tilbage?

Vi hopper videre til borgen! Kristian Jensen har ikke fulgt Venstres spilleregler og det har kostet ham samtlige udvalgsposter i Folketinget. Det er en hård start på 2020 for Kristian Jensen, men til trods for fyringen håber vi at Pernille Rosendahls ‘love will keep him warm’.

Men nok om MEGXIT og Kristian Jensen, nu til kernen af de juridiske nyheder! Rigtig god læselyst og god onsdag!

 

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 180315

Aktuelt - 18, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

Onsdagsposten 170216

Aktuelt - 17, februar 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 17. februar 2016 Søndag den 14. februar markerede årsdagen for det skræmmende terrorangreb mod København, hvor Finn Nørgaard og Dan Uzan blev dræbt og fem politibetjente såret. I den forbindelse arrangeredes i søndags en 3,6 km lang gåtur mellem Krudttønden på Østerbro og synagogen i Krystalgade i Indre by. 1800 mennesker mødte op for at mindes tabet og for at vise, at Danmark er et fordomsfrit og samlet […]

Læs mere