Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Nogle knokler til det sidste, mens andre allerede nyder friheden fra KUA – uanset hvad er nyhederne sandsynligvis faldet ned som en 2. prioritet den sidste månedstid, og du kan derfor glæde dig over, at vi giver dig et indblik i den juridiske nyhedstrøm!

Vi starter som altid med den mest BREAKING: MEGXIT – Prins Harry og hertuginde Meghan Markle trækker sig tilbage fra deres royale forpligtelser, og vil istedet dele deres tid imellem Canada og England. Den kvikke læser (og nørdet suitsfan..) vil bide mærke i at SUITS er optaget i Canada og Harry og Meghan har yderligere proklameret, at de vil være økonomiske uafhængige. Måske Meghan kan få sit gamle job hos Pearson Hardman tilbage?

Vi hopper videre til borgen! Kristian Jensen har ikke fulgt Venstres spilleregler og det har kostet ham samtlige udvalgsposter i Folketinget. Det er en hård start på 2020 for Kristian Jensen, men til trods for fyringen håber vi at Pernille Rosendahls ‘love will keep him warm’.

Men nok om MEGXIT og Kristian Jensen, nu til kernen af de juridiske nyheder! Rigtig god læselyst og god onsdag!

 

 

(Visited 299 times, 1 visits today)

Del denne artikel

200520

Aktuelt - 20, maj 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Nu nærmer eksamenerne sig for alvor, og hvilken bedre måde at tage en pause på end at læse lidt Onsdagspost. Vi begynder et velkendt sted; Vor yndlings champagne-/hestepige Britta Nielsen har igen lavet overskrifter i medierne. Denne gang ikke i forbindelse med hendes egen sag, men derimod hendes døtres. Døtrene er tiltalt for groft hæleri i millionklassen, og et vidneudsagn fra deres mor ville ifølge døtrenes forsvarsadvokat, Peter Secher, hjælpe døtrenes sag gevaldigt. Det havde […]

Læs mere

Pia Mark – IUNO

Aktuelt - 09, april 2015

BROOKLYN PÅ BRYGGEN Islands Brygge huser mange store virksomheder, og for to år siden blev endnu en føjet til listen. Parallelt med Njalsgade ligger en stor baggård, hvis charme og udseende mest af alt minder om noget, jeg har set i New York. Brosten så langt øjet rækker, og synlige brandtrapper som flugter langs de høje murstensrøde bygninger. I en af disse bygninger holder advokatfirmaet IUNO til, som jeg besøgte en fredag eftermiddag til en snak om livet og hverdagen […]

Læs mere