Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Nogle knokler til det sidste, mens andre allerede nyder friheden fra KUA – uanset hvad er nyhederne sandsynligvis faldet ned som en 2. prioritet den sidste månedstid, og du kan derfor glæde dig over, at vi giver dig et indblik i den juridiske nyhedstrøm!

Vi starter som altid med den mest BREAKING: MEGXIT – Prins Harry og hertuginde Meghan Markle trækker sig tilbage fra deres royale forpligtelser, og vil istedet dele deres tid imellem Canada og England. Den kvikke læser (og nørdet suitsfan..) vil bide mærke i at SUITS er optaget i Canada og Harry og Meghan har yderligere proklameret, at de vil være økonomiske uafhængige. Måske Meghan kan få sit gamle job hos Pearson Hardman tilbage?

Vi hopper videre til borgen! Kristian Jensen har ikke fulgt Venstres spilleregler og det har kostet ham samtlige udvalgsposter i Folketinget. Det er en hård start på 2020 for Kristian Jensen, men til trods for fyringen håber vi at Pernille Rosendahls ‘love will keep him warm’.

Men nok om MEGXIT og Kristian Jensen, nu til kernen af de juridiske nyheder! Rigtig god læselyst og god onsdag!

 

 

(Visited 331 times, 1 visits today)

Del denne artikel

180320

Aktuelt - 18, marts 2020

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Den seneste uge har bragt et hav af nyheder, og især ét emne skiller sig ud: Coronavirus. Den har ikke mindst en enorm negativ påvirkning på økonomien, samfundet og folkesundheden, men også det danske retsvæsen. Voksende sagsbunker, længere ventetid, det faktum, at ingen nydømte foreløbig skal afsone i fængslerne, samt aflyste sager er blot nogen af de konsekvenser, der følger med. En af de sager, der dog fortsatte i en kort stund, er sagen om […]

Læs mere

Onsdagsposten 040315

Aktuelt - 04, marts 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere