Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten – første gang i 2020!

Onsdagsposten har – som I forhåbentlig alle har registreret – været på juleferie og er nu retur i det nye årti, hvorfor vi også trods eksamensperiode mv. har en masse på tapetet denne gang!

Først og fremmest må vi jo lige vende Trump og den iranske general. Mange af os havde ellers lige øjnet en nogenlunde fredfyldt start på årtiet, men sådan skulle det ikke blive… Sammenholdt med situationen i Australien må det siges at være intet mindre end en ophedet start på 2020. Men alt imens de studerende på 3. semester passende kan anvende deres nyerhvervede viden om FN’s regler om krigsførelse til at subsumere sig frem til, hvorvidt Trumps nytårsraket var lovlig eller ej, kan vi andre forholde os til en række mindre konsekvensfyldte sager:

En nytårsraket, der nemlig utvivlsomt blev affyret ulovligt, var det bomberør som en 20-årig mand affyrede mod to andre nytårsaften, og som med sikkerhed har afgjort, hvordan de to første måneder af 2020, kommer til at se ud for ham.

Ligeledes står en tidligere topchef i Aarhus Kommune også til at have en fængslende 2020-plan. Han er nemlig netop blevet tiltalt for at have modtaget intet mindre en koncertbilletter til både Sanne Salomonsen og Nibe Festival samt sponsorater til en badmintonklub, han selv er medlem af. Dertil er han  også anklaget for mandatsvig for tøjindkøb på kommunens regning.

Hertil har Google efter en længere konflikt med Sonos nu modtaget en officiel stævning og står nu modsat den lige så skyldige Amazon til en tur i retten for patentkrænkelser af Sonos’ højtalersystem.

Slutteligt sender vi varme tanker til vor altid omsorgsfulde regering, der kort inden nytår landede en kviklånsaftale, der om ikke andet kan ses som redning mod en uoverskuelig personlig forgældelse til dette års januarudsalg.

Hertil kan I bl.a. læse om det retlige efterspil på Harvey Weinstein #metoo-skandaler, amerikanske erstatningssager mod IKEA og intet mindre end en potentiel ny kattelov.

Rigtig god læselyst!

(Visited 71 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Ondsagsposten 060618

Aktuelt - 06, juni 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Med et tempereret åndehul i en hæsblæsende hedebølge, er det tid til at bremse op og trække vejret. Med SKR, E&K, RMP og alle de andre dovne forkortelser ude af verden kan vi nu samle os om andet end gældssanering og Hegel og vende blikket mod samfundet. Dansk politik har været i forrygende hopla og har budt på en afvist håndsrækning fra Mette til Dansk Folkeparti og det modsatte til Radikale Venstre. I embedsværket har Tommy […]

Læs mere

Onsdagsposten 020915

Aktuelt - 02, september 2015

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere