Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Mon weekendens kraftige storm var et signal på, at semesterets første uge er afsluttet og vi for alvor nu er tilbage på skolebænken? Det betyder i hvert fald yderligere læsning og onsdagsposten er ikke en undtagelse.

En veteranpakke “Tryghed for Veteraner” tilbage fra september 2017, der havde til formål at forbedre forhold for landets krigsveteraner, har slået fejl. Statistikken viser ingen forbedring, da alene otte ud af 133 veteraner med PTSD er tilkendt en arbejdsskadeerstatning ud fra de nye regler. Måske man burde kontakte en advokat?

Christiansborg er lørdag aften forsøgt antændt med en brandbombe. På trods af nogle sodskader, er bygningen dog i god behold. Pyromanernes svar på Lors Dukajev er efterfølgende blevet anholdt.

Som om det ikke skulle være nok, så lader det til at Danmark og de øvrige EU-lande må bøde økonomisk for briternes farvel til EU. Brexit efterlader et hul i EU-budgettet på hele 75 af de helt lange årligt. Der er således lagt op til, at danskerne skal betale mere til fælleskassen i EU end hidtil.

Slutteligt bør vi selvfølgelig ej forglemme de gode nyheder. Det tegner sig godt for hele 230.000 danske lønmodtagere, der blandt andet kan se frem til mere løn under sygdom samt en hævelse af mindstelønnen med 7,5 kroner over tre år. Og hold fast – fædre får op til otte ugers øremærket barsel!  Dette er blot nogle af hovedpunkterne i de nye overenskomster, som CO-industri og Dansk industri netop har indgået på industriens område.

God onsdag og god læselyst!
(Visited 81 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 200618

Aktuelt - 20, juni 2018

Godaften og velkommen til Onsdagsposten! Solen er pletvist ved at vende tilbage, og alle årgange omsider kan omsider gå sommeren og Gothersgade i møde sammen. Det er unægteligt skønt og al fejring værd – men det fratager os desværre ikke vores pligt til at holde os opdaterede. Hvor meget vi end er modstandere af reptilhjernestimulerende nyheder omkring alskens dårlige nyheder på verdensplan, er dagens første artikel pligtlæsning for alle, der ikke allerede har sat sig ind i konsekvenserne af USA’s […]

Læs mere

Kobbertårnet

Aktuelt - 29, oktober 2015

Kobbertårnet     Hvis man vil være den bedste, må man også være blandt de bedste. Et udtryk for ambition, kvalitet og grundighed. Tre ting som står øverst på prioritetslisten hos et af landets største advokatfirmaer. Plesner blev grundlagt i 1918 og har vokset stødt og sikkert lige siden. Igennem de sidste snart 100 år har firmaet formået at plante et solidt fodfæste på den danske advokatscene. I dag er Plesner et full-service kontor, med en størrelse som kan huse […]

Læs mere