Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Mon weekendens kraftige storm var et signal på, at semesterets første uge er afsluttet og vi for alvor nu er tilbage på skolebænken? Det betyder i hvert fald yderligere læsning og onsdagsposten er ikke en undtagelse.

En veteranpakke “Tryghed for Veteraner” tilbage fra september 2017, der havde til formål at forbedre forhold for landets krigsveteraner, har slået fejl. Statistikken viser ingen forbedring, da alene otte ud af 133 veteraner med PTSD er tilkendt en arbejdsskadeerstatning ud fra de nye regler. Måske man burde kontakte en advokat?

Christiansborg er lørdag aften forsøgt antændt med en brandbombe. På trods af nogle sodskader, er bygningen dog i god behold. Pyromanernes svar på Lors Dukajev er efterfølgende blevet anholdt.

Som om det ikke skulle være nok, så lader det til at Danmark og de øvrige EU-lande må bøde økonomisk for briternes farvel til EU. Brexit efterlader et hul i EU-budgettet på hele 75 af de helt lange årligt. Der er således lagt op til, at danskerne skal betale mere til fælleskassen i EU end hidtil.

Slutteligt bør vi selvfølgelig ej forglemme de gode nyheder. Det tegner sig godt for hele 230.000 danske lønmodtagere, der blandt andet kan se frem til mere løn under sygdom samt en hævelse af mindstelønnen med 7,5 kroner over tre år. Og hold fast – fædre får op til otte ugers øremærket barsel!  Dette er blot nogle af hovedpunkterne i de nye overenskomster, som CO-industri og Dansk industri netop har indgået på industriens område.

God onsdag og god læselyst!
(Visited 137 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 071118

Aktuelt - 07, november 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Denne onsdagspostuge har blandt andet budt på en menneskejagt, der har fået alle danskerne op af stolene. Den så sin afslutning i mandags, hvor den kvindelige Egon Olsen blev taget med bukserne nede, uhøfligt tidligt om morgenen, i hendes luksuseksil i Johannesburg – sydafrikanske fugle har pippet om at hun havde en sæk med kilotunge kontanter på ryggen, der var årsagen til: At hun ikke slap væk, at hun har tabt sig så meget og […]

Læs mere

Onsdagsposten 060319

Aktuelt - 06, marts 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Så blev det endelig forår, og man må i den grad sige, at den forgange uge har blomstret af juridiske nyheder. Foråret blev skudt ind med den længe ventede undersøgelse fra Kammeradvokaten om svindel i socialstyrelsen. Nu mistænkes Britta Nielsen ikke blot for svindel for 111 mio. kr. men derimod 121 mio. kr. Det fremgår ligeledes af undersøgelsen, at der foreligger en del svagheder i kontrollen, som ifølge undersøgelserne har gjort det svært at afdække […]

Læs mere