Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Sikke en begivenhedsrig uge, det har været på verdensplan. Ugen har budt os på alt fra vintyveri på Frederiksberg, seksuelle forbrydelser i New York og musikvideoer i Saudi-Arabien. 

Vi begynder dog i København vedrørende den højtomtalte sag om den tidligere bandeleder og radiovært, Nedim Yasar. Omkring 15 måneder efter drabet på Yasar, modtog de to gerningsmænd, Alexander og Martin, deres dom i Retten på Frederiksberg. Den lød simpelthen på livstid til begge. Anklageren mente nemlig, at drabet var ‘’iskoldt’’ nok til at gå efter livstid og ikke de sædvanlige 12 år. 

Fra Frederiksberg til New York. Den berømte filmproducent, Harvey Weinstein, har endelig fået sin dom. To ud af fem punkter blev han dømt for, heriblandt tredjegradsvoldtægt, som endda var et af de mildere punkter i sagen. Sagaen om Weinstein er dog ikke afsluttet endnu, eftersom han er blevet tiltalt for yderligere to tilfælde af overgreb i Los Angeles og risikerer dermed både at skulle afsone i New York og LA. 

Tilbage til Frederiksberg. Medarbejderne på den berømte michelinrestaurant, Formel B, mødte forleden morgen på arbejde og opdagede enhver michelinrestaurants værste mareridt. Vin for halvanden millioner kroner var borte, og efterladt var et 50×50 cm hul i væggen ind til nabobutikken, som formodes at have været tyvenes indgang til Formel B’s vinkælder. Nabobutikken er – for det ikke skal være løgn – selv en vinimportør. Jeg antyder intet, men hvis jeg var politiet, ville jeg da have en fin idé om, hvor jeg skulle lede først.

Hvis du på dr.dk’s hjemmeside trykker på ’penge’, finder du som sædvanligt et billede af Thomas Borgen med dertilhørende artikel om noget nyt, han har roddet sig ud i. Den daværende topchef for Danske Bank under hvidvasksagen er nu blevet sagsøgt af 155 investorer for hele – og hold nu fast – 2,7 milliarder kroner. Det er mange penge at skulle hoste op med. Derfor er det måske en god idé at undersøge, om han tilfældigvis spiste på Formel B for nogle dage siden?

Vi runder af i Saudi-Arabien, hvor en kvindelig rapper blev beordret anholdt, efter hendes musikvideo ifølge Mekkas guvernør var for over stregen. Nedenfor kan du se videoen, som sammenlignet med en given Nicki Minaj-video ligner noget fra en børnebog. 

Rigtig god onsdag og læselyst!

 


  

 

(Visited 99 times, 1 visits today)

Del denne artikel

131119

Aktuelt - 13, november 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! En dansk syrienskriger er ankommet til Danmark, Britta Nielsen har afgivet forklaring, og spørger man regeringen, skal det nu være slut med at lege med farligt legetøj. I mandags landede den danske syrienskriger Ahmed el-Haj i Københavns Lufthavn. Han blev anholdt umiddelbart efter sin ankomst, og er efter gårsdagens grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet frem til d. 9. december. Ahmed el-Haj, der er dansk statsborger, tog til Syrien i 2013, hvor kan medvirkede i en propgagandavideo, hvor […]

Læs mere

Gylle-Gaten

Aktuelt - 14, marts 2016

Gylle-Gaten Af Sibel Savas   Drama på Christiansborg Vedtagelse af en ny landbrugspakke kan virke som business as usual i Folketinget, men den 23. februar 2016 opstod der drama på Christiansborg.   I forløbet op til vedtagelsen af ’Landbrugspakken’ kom (den nu tidligere) miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i alvorlig modvind. Striden om ministeren eskalerede for alvor tirsdag den 23. februar, da de Konservative meldte ud, at partiet ikke længere havde tillid til Eva Kjer. Det skete efter et […]

Læs mere