Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Hvad der startede som en god nyhed, er nu ikke længere noget at råbe hurra for. 1. februar 2020 blev Josephine Fock valgt som leder for Alternativet, hvilket har skabt uro i partiet. Dette skyldes, at anonyme kilder beretter om en grænseoverskridende opførsel hos partilederen. En opførsel som kan koste titlen som politisk leder, hvis ikke der rettes op herpå.

En 54-årig læge er idømt 2,5 års fængsel for at have snydt med blodprøver på Rigshospitalet og Glostrup hospital. Blodprøverne blev sendt til et schweizisk selskab, som aldrig udførte prøverne, men som tjente 3,7 millioner kroner på prøverne.

Og hvis det (undtagelsesvist) skulle have gået din næse forbi, så er Danmark ramt af coronavirus. Fire danskere er smittet og 122 danskere sidder i karantæne. Virussen rammer dog ikke alene fysiske personer – aktiemarkedet er også påvirket. De største danske aktier er skrumpet med hele 3,8 procent i værdi. Nedgang i kursen for transportaktier som Mærsk skyldes blandt andet, at de kinesiske myndigheder suspenderede store dele af produktionen i Kina i februar.

Vi slutter af i Tyrkiet, hvor Erdogan bryder EU-aftale. Søndag morgen ankom hele 500 tyrkiske migranter og flygtninge til Grækenland. Dette er i strid med EU’s flygtningeaftale, som foreskriver, at Tyrkiet er forpligtet til at standse flygtninge og migranter, der prøver at rejse mod Europa.

Rigtig god onsdag og god læselyst!

_________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

(Visited 71 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 030216

Aktuelt - 03, februar 2016

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner    Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten Onsdag den 3. februar 2016   Den forgangne uge  har stået i kvindernes tegn, og i den sammenhæng har nyhederne båret præg af både kvindefusk, kvindekamp, kvindekriminalitet og kvindesejr. Således har den højt profilerede og tidligere partner i Bech-Bruun, Mette Klingsten, endelig indrømmet, at hun blev afskediget på grund af fusk. Det var fusk med en mail, der fældede den garvede advokat, og selvom det er ærgerligt at miste […]

Læs mere

Splittelse i fordelingen

Aktuelt - 09, oktober 2017

Af Christian Christfort Gormsen Det er i tredje kontroversielle omgang, at Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg nu endegyldigt og med bred opbakning fra både regeringen og Socialdemokratiet suspenderer Danmarks indtag af kvoteflygtninge for 2016 og 2017. Hvis der er et emne, som om noget egner sig notorisk dårligt til en saglig politisk behandling, er det udlændingeområdet; hvortil det er særlig godt, at vi har retssale, advokater og upartiske dommere – og i denne runde også Stud.jur. – der ultimativt kan […]

Læs mere