Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Hvad der startede som en god nyhed, er nu ikke længere noget at råbe hurra for. 1. februar 2020 blev Josephine Fock valgt som leder for Alternativet, hvilket har skabt uro i partiet. Dette skyldes, at anonyme kilder beretter om en grænseoverskridende opførsel hos partilederen. En opførsel som kan koste titlen som politisk leder, hvis ikke der rettes op herpå.

En 54-årig læge er idømt 2,5 års fængsel for at have snydt med blodprøver på Rigshospitalet og Glostrup hospital. Blodprøverne blev sendt til et schweizisk selskab, som aldrig udførte prøverne, men som tjente 3,7 millioner kroner på prøverne.

Og hvis det (undtagelsesvist) skulle have gået din næse forbi, så er Danmark ramt af coronavirus. Fire danskere er smittet og 122 danskere sidder i karantæne. Virussen rammer dog ikke alene fysiske personer – aktiemarkedet er også påvirket. De største danske aktier er skrumpet med hele 3,8 procent i værdi. Nedgang i kursen for transportaktier som Mærsk skyldes blandt andet, at de kinesiske myndigheder suspenderede store dele af produktionen i Kina i februar.

Vi slutter af i Tyrkiet, hvor Erdogan bryder EU-aftale. Søndag morgen ankom hele 500 tyrkiske migranter og flygtninge til Grækenland. Dette er i strid med EU’s flygtningeaftale, som foreskriver, at Tyrkiet er forpligtet til at standse flygtninge og migranter, der prøver at rejse mod Europa.

Rigtig god onsdag og god læselyst!

_________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 300518

Aktuelt - 30, maj 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Med hele Danmarks frømand (ikke Kaj), et royal run og et britisk bryllup ude af verden, var det på tide at vende tilbage til virkeligheden. Det lykkedes imidlertid ikke helt, eftersom medierne i stedet satte kurs direkte mod Disneyland, da ‘Le Spiderman’ pludselig sprang ind i det parisiske bybillede og med afmålt ro besteg en bygningsfacade og reddede en fireårig. Ugen har ikke blot bragt velsignet bud til den firerårige og dennes forældre, men også […]

Læs mere

Onsdagsposten 18042018

Aktuelt - 18, april 2018

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Ingen storkonflikt… Endnu.  Efter en nervepirrende nat i forligsen er de kommet det tættere på #EnLøsningForAlle, og Forligskvinden har derfor valgt at udskyde konflikten igen. Mens Anders Bondo, Dennis Christensen og Flemming Vinther mfl. har siddet i Forligsinstitutionen og diskuteret frokostpause har Trump, Macron og Theresa May sendt missiler ned over Syrien som en reaktion på det formodede giftangreb i byen Douma. Ifølge Trump var dette selvfølgelig en “perfectly accomplished mission”, hvorimod Putin hævder, at der […]

Læs mere