Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Hvad der startede som en god nyhed, er nu ikke længere noget at råbe hurra for. 1. februar 2020 blev Josephine Fock valgt som leder for Alternativet, hvilket har skabt uro i partiet. Dette skyldes, at anonyme kilder beretter om en grænseoverskridende opførsel hos partilederen. En opførsel som kan koste titlen som politisk leder, hvis ikke der rettes op herpå.

En 54-årig læge er idømt 2,5 års fængsel for at have snydt med blodprøver på Rigshospitalet og Glostrup hospital. Blodprøverne blev sendt til et schweizisk selskab, som aldrig udførte prøverne, men som tjente 3,7 millioner kroner på prøverne.

Og hvis det (undtagelsesvist) skulle have gået din næse forbi, så er Danmark ramt af coronavirus. Fire danskere er smittet og 122 danskere sidder i karantæne. Virussen rammer dog ikke alene fysiske personer – aktiemarkedet er også påvirket. De største danske aktier er skrumpet med hele 3,8 procent i værdi. Nedgang i kursen for transportaktier som Mærsk skyldes blandt andet, at de kinesiske myndigheder suspenderede store dele af produktionen i Kina i februar.

Vi slutter af i Tyrkiet, hvor Erdogan bryder EU-aftale. Søndag morgen ankom hele 500 tyrkiske migranter og flygtninge til Grækenland. Dette er i strid med EU’s flygtningeaftale, som foreskriver, at Tyrkiet er forpligtet til at standse flygtninge og migranter, der prøver at rejse mod Europa.

Rigtig god onsdag og god læselyst!

_________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 070617

Aktuelt - 07, juni 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 7. juni 2017 Så er vi nået midten af endnu en uge i læseferien, og sikken en uge, det allerede har været! Ugen startede stærkt ud med den nok allervigtigste dag for os jurastuderende; nemlig Grundlovsdag. Hvis du så oven i købet har været så heldig at læse om selve grundloven (skud ud til de studerende, der læser op til IGR) på denne demokratiets festdag, må du i sandhed […]

Læs mere

Onsdagsposten 310517

Aktuelt - 31, maj 2017

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten. Onsdag den 31. maj 2017 I denne uge taler alle om at have rygrad og selvdisciplin, men i forhold til hvad? Eksamen? Distortion? Ja, det er så det store spørgsmål, du skal stille dig selv, mens der i dén grad er gadeuorden uden for det forjættede land, Søndre Campus. Nu kom dagen, hvor vi som jurastuderende stilles over for forårets sværeste valg, for ikke nok med, at vi dag efter […]

Læs mere