Maja Ilsø sendte en uopfordret ansøgning til Lundgrens, i dag har hun været ansat 1 år.

Maja Ilsø går på 3. semester af sin kandidat på jurastudiet og er Legal Trainee i afdelingen for proces. Hun arbejder primært med ansættelsesret hos Lundgrens, hvor hun har været ansat siden maj 2019.

En typisk arbejdsdag for Maja starter cirka klokken 08.00, hvor hun som oftest har opgaver at gå i gang med. Maja beskæftiger sig med mange ting, lige fra undersøgelsesopgaver og kildesøgning til forberedelse af retssager. Andre opgaver kan være udarbejdelse af notater og juridiske redegørelser.

Opgaverne får Maja primært fra den ansvarlige partner, men det er ikke unormalt, at resten af afdelingen også føder ind med opgaver og har brug for hjælp. Strukturen i virksomheden er flad, og man har derfor en tæt kontakt med alle sine kolleger hos Lundgrens.

”Jeg tror arbejdsstrukturen er meget forskellig i advokatbranchen, og det afhænger nok i høj grad af, hvor stor virksomheden er. Jeg holder meget af mit job hos Lundgrens, fordi jeg føler mig involveret i beslutningsprocesserne og fordi jeg kan mærke, at min stemme betyder noget for de andre i afdelingen”, siger Maja.

Hos Lundgrens gøres der meget ud af, at medarbejderne får lov til at udvikle deres kompetencer, både fagligt og personligt. Der udbydes flere kurser, hvor eksterne kommer til Lundgrens for at undervise. En del af disse er også relevante for advokater og advokatfuldmægtige, da kurserne oftest er pointgivende. Som Legal Trainee har man desuden løbende samtaler, der har til formål at lægge en plan for den videre udvikling af den enkelte medarbejder.

 

 

En uopfordret ansøgning førte til et job

For Maja var rekrutteringsprocessen, som førte til det job, hun har i dag, ikke helt ”almindelig”. Faktisk søgte hun uopfordret – uden at have forventninger om at det ville bære et job med sig.

”Det var min underviser, som på daværende tidspunkt arbejdede hos Lundgrens, der opfordrede os til at holde øje med ledige stillinger, da Lundgrens løbende søgte nye Legal Trainees. Inden for et år havde to af mine medstuderende fået job i to forskellige afdelinger i Lundgrens. Jeg var ret afklaret med, at jeg skulle arbejde med ansættelsesret, så jeg sendte en uopfordret ansøgning med netop denne afdeling i tankerne”, fortæller Maja.

Herefter både skrev og ringede Maja til HR-afdelingen, for at sikre sig at hendes ansøgning endte på rette skrivebord – og det gjorde den. Kort tid efter blev hun kaldt til samtale, og i maj 2020, har Maja således været ansat 1 år hos Lundgrens.

 

I Lundgrens vil vi hinanden

”Hos Lundgrens er arbejdsglæde en vigtig del af kulturen. Det kommer for eksempel til udtryk ved de mange arrangementer, der holdes i løbet af året”, uddyber Maja.

Hos Lundgrens er der mange forskellige sociale aktiviteter for medarbejderne. Der er store begivenheder såsom den årlige sommerfest og julefrokost og der er mindre begivenheder som biografture og fredagsbarer. Der er også arrangementer kun for Legal Trainees og for de individuelle afdelinger i Lundgrens.

Maja afslutter: ”Jeg er virkelig glad for, at jeg tog chancen og sendte en uopfordret ansøgning afsted. Jeg er havnet på præcis den ”hylde”, jeg havde håbet. Endda i en virksomhed hvor jeg kan lære og udvikle mig – og ikke mindst have det sjovt med mine kolleger!”

 

Kunne du tænke dig en karriere hos Lundgrens?

Send en uopfordret ansøgning her eller kontakt HR konsulent, Kirsten Seeberg på kis@lundgrens.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

(Visited 963 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagspost – 281020

Aktuelt - 28, oktober 2020

Velkommen til Onsdagsposten! Der er kommet andre boller på suppen i Herstedvester Fængsel! Det lukkede fængsel står overfor noget af en makeover efter, at den drabsdømte Peter Madsen sidste uge formåede at flygte, endog der kun var tale om fem minutter på fri fod. Således har Kriminalforsorgen etableret en såkaldt sikkerhedstaskforce, flyttet fem indsatte og så skulle der også være yderligere tiltag på tegnebordet. Udover Herstedvester Fængsel er samtlige lukkede fængsler og arrester nu blevet opfordret af Kriminalforsorgen til at […]

Læs mere

Onsdagsposten 200618

Aktuelt - 20, juni 2018

Godaften og velkommen til Onsdagsposten! Solen er pletvist ved at vende tilbage, og alle årgange omsider kan omsider gå sommeren og Gothersgade i møde sammen. Det er unægteligt skønt og al fejring værd – men det fratager os desværre ikke vores pligt til at holde os opdaterede. Hvor meget vi end er modstandere af reptilhjernestimulerende nyheder omkring alskens dårlige nyheder på verdensplan, er dagens første artikel pligtlæsning for alle, der ikke allerede har sat sig ind i konsekvenserne af USA’s […]

Læs mere