Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten!

Der skal sættes hårdere ind over for bilister, som kører vanvidskørsel, og som slår andre mennesker ihjel, mener justitsministeren. Justitsminister Nick Hækkerup (S) er derfor klar med et lovforslag, der skærper straffen for at begå uagtsomt manddrab eller skader nogen i forbindelse med vanvidskørsel. Derudover vil et borgerforslag der indtil videre har fået 47.000 underskrifter, have en minimumsstraf tre års fængsel.

Joe Biden kan nu formelt begynde processen med at overtage præsidentposten i USA og få sin administration på plads. Det står klart, efter det føderale organ General Services Administration (GSA) i et brev har godkendt, at processen kan gå i gang. Beslutningen kommer i kølvandet på, at den store svingstat Michigan officielt godkendte Joe Bidens sejr i delstaten, og højesteretten i Pennsylvania i går gik imod Trump-lejren ved at acceptere 8.000 stemmer med uregelmæssigheder i forhold til dato- eller underskrifter.

Det skal være dyrere at udlede CO2, og derfor vil regeringen med et nyt udspil hæve afgifterne på kul, olie, gas og anden energi med 360 millioner kroner. Men det er kun en lille del af de lettelser, erhvervslivet igennem flere år har fået. På fem år er erhvervslivets grønne afgifter nemlig faldet med 3,5 milliarder kroner om året. Det viser beregninger, DR Nyheder har lavet på baggrund af tal fra Danmarks Statistik og Skatteministeriet.

Rigtig god læselyst!
(Visited 145 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 170914

Aktuelt - 17, september 2014

Godmorgen og velkommen til en dag, hvor de lover 20 grader og lidt eller ingen skyer.

Læs mere

Onsdagsposten 240914

Aktuelt - 24, september 2014

Sponsoreret af Plesner

Godmorgen og velkommen til denne uges Onsdagspost, jeg håber du sidder klar med morgenkaffen.

Læs mere