Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten !

Nu er retsopgøret med den tidligere direktør og stifter, Lars Nørholt, endelig slut mere end fire år efter, at han blev sigtet i sagen. Topbossen i lysfirmaet skal syv år i fængsel for bedrageri for mere end 600 millioner kroner. Han er dømt for mandatsvig, skyldnersvig, momssvig og dokumentfalsk. Det skriver Højesteret i en dom, der netop er offentliggjort. Landsretten nåede også frem til syv års fængsel i april.

Fra september sidste år til september i år har Københavns Kommune haft fakturaer for 900 millioner kroner, der ikke er blevet betalt inden for de 30 dage, som loven siger. Det konstaterer kommunens egen revision. Det er dybt problematisk for de virksomheder, der ikke får deres penge til tiden, siger Jakob Brandt, administrerende direktør hos SMV Danmark, der repræsenterer landets små og mellemstore virksomheder, da virksomhederne generelt har store udgifter ved månedsskifte.

Europa-Kommissionen har givet grønt lys til den coronavaccine, som medicinalfirmaerne Pfizer og Biontech har udviklet. Det sker blåt få timer efter at Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) meddelte, at vaccinen er både “sikker og effektiv” – og derved klar til en betinget godkendelse til det europæiske marked. Det har den nu fået, og det betyder, at vaccinen kan blive distribueret til Danmark og de andre medlemslande.
_________________________________________________________________________________________________________ 

(Visited 56 times, 1 visits today)

Del denne artikel

Onsdagsposten 121114

Aktuelt - 12, november 2014

Onsdagsposten er sponsoreret af Plesner

Læs mere

231019

Aktuelt - 23, oktober 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Efter en undervisningsfri uge er der igen kommet liv på KUA’s gange. Liv var der dog allerede lidt i søndags, da de første satte sig i kø til at købe billetter til JD’s 116. Årsfest. Vi glæder os meget til at se jer til en aften i traditionernes tegn d. 9. november i Moltkes Palæ! Med disse indledende ord springer vi fluks videre til ugens nyheder! I lørdags skulle det britiske underhus have stemt om […]

Læs mere