Velkommen til årets sidste Onsdagsposten!

År 2020 har mildest talt været bemærkelsesværdigt og formentlig et år, som vi sent glemmer (eller måske i virkeligheden hurtigt fortrænger). Covid-19 stjal selvsagt rampelyset og har været den altoverskyggende pestilens. Herudover har 2020 budt på et væld af overskrifter med alt fra australske skovbrande, minkskandale, sexismedebat og fokus på klima, til amerikansk præsidentvalg, Black Lives Matter, Brexit og nu vacciner.

Ja, det har i sandhed været et turbulent år, og hvor man som ung studerende måske til tider har følt, at man skulle løbe hurtigt for at følge med, da har dette år tvunget de fleste af os til at stoppe op for en stund, bryde med hverdagens mønstre og reflektere lidt over tilværelsen. For trods 2020 ikke var, hvad man forventede, så gav det i hvert fald undertegnede en formaning om, hvad man i virkeligheden havde gået og taget for givet.

2020 var året, hvor vi unægtelig mistede kontrollen; den skulle ikke stå på rejser, festival, fodboldkampe eller andre store sociale komsammener. 2020 var således året, hvor man bare lod livet gå sin gang – og ja, nu bliver det vel nok en anelse højtideligt, men jeg tror faktisk på, at det nu engang har været meget sundt. 2020 skulle dermed også blive året, hvor man mærkede efter og gjorde sig nogle erfaringer om, hvad der egentlig er vigtigt – og dét er i virkeligheden ikke så skidt endda.

På falderebet vil vi fra bestyrelsen ønske jer alle et fantastisk nytår, og vi ser frem til (forhåbentligt) at få kickstartet studielivet engang i 2021 med endnu flere arrangementer, herunder lærerige studiebesøg, Karnov-bingo, fodboldturneringen Culpacup, Karrieredag, Processpil og naturligvis Jurabarer!

Tak for i år, og rigtig god onsdag!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Del denne artikel

061119

Aktuelt - 06, november 2019

Godmorgen og velkommen til Onsdagsposten! Vi er trådt ind i november måned, graderne daler og bladende er for længst faldet af træerne, men heldigvis ser alt ikke sort og trist ud. Juridisk Diskussionsklub afholder nemlig deres årlige og traditionsrige årsfest på lørdag, og vi glæder os til at se alle de festglade fremmødte mennesker. Helt ligeså festligt er det ikke på Christiansborg disse dage. Tidligere Udlændinge- og Integrationsminister, Inger Støjberg, er blevet sat under lup af Regeringen. Inger Støjberg har […]

Læs mere

De 10 hurtige – Morten Messerschmidt

Aktuelt - 13, september 2015

  1. Hvorfor startede du på jura? Ideen opstod i gymnasiet, at jeg enten ville læse jura eller polit. Jeg var sproglig student, og tog derfor et suppleringskursus i matematik, og fandt hurtigt ud af, at det ikke var mig. Så var det jura, det endte med.   2. Hvilket fag havde du under dit studieforløb størst passion for? Det var særligt EU-ret, menneskeret, de internationale fag, som jeg syntes var spændende.   3. Hvad var drømmen som jurastuderende?
 Det […]

Læs mere