Om Stud.Jur.

Stud.Jur. er Juridisk Diskussionsklubs traditionsomgærdede studieblad, der består af to ben, henholdsvis det fysiske blad og Stud.Jur.-online. Stud.Jur. bestyres årligt af to valgte redaktører.

Stud.Jur.-bladet udkommer fire gange årligt og fremsendes fysisk til alle vores medlemmer, ansatte ved det Juridiske Fakultet og JD’s støttemedlemmer. Herudover udgives bladet tillige digitalt på denne hjemmeside, hvor det kan findes til højre på forsiden. Temaet for Stud.Jur.-bladene varierer fra nummer til nummer, men hvert enkelt blad indeholder altid en lang række forskelligartede artikler om alt fra arbejdslivet til stærke saglige juridiske analyser og nyheder om studiemiljøet.

Stud.Jur.-online er fællesbetegnelsen for det indhold, der udgives direkte her på hjemmesiden. Det drejer sig om både faste og freelance skribenters artikler om alt af interesse for jurastuderende. Her på hjemmesiden, kan du således finde både spændende blogs, tips og saglige, inspirerende artikler fra juraens verden. Der er ligeledes mulighed for at kommentere og således debattere under artikler og andre opslag på hjemmesiden.

Vi sørger altid for at videreudvikle konceptet, og vi modtager derfor til en hver tid gerne ris og ros eller blot gode idéer på mail: stud.jur@jdku.dk. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har interesse i at skrive artikler til Stud.Jur.-online eller er interesseret i at høre mere om, hvordan man bliver en del af den faste redaktion på selve bladet.

De nuværende Stud.Jur.-redaktører er Anne-Sophie Rommerdahl (anne-sophie@jdku.dk) og Henrik Rebeiz Henriques (henrik@jdku.dk).

(Visited 1.034 times, 1 visits today)